Skip to main content

oh limiet bereikt…wifi opeens ook slecht,gek he

Hallo @Henricoj ,

Nee, dat is niet gek. 

Als je door je maandbundel heen ben, dan val je terug naar een lage internetsnelheid.  

Data

Behalve op de Noordzee, betaal je nooit voor MB’s buiten je abonnement in Nederland en de EU. Wel wordt de max. snelheid voor de rest van de maand verlaagd naar 64 Kbit/s down- en 32 Kbit/s upload.

Gebruik je mobiel internet buiten de EU? En betaal je per MB? Je betaalt dan vaak een hoger, lokaal tarief als Bescherming Internetkosten uitstaat. Geen zorgen! Wij blokkeren je internet automatisch als je € 60,50 (incl. BTW) aan internetkosten hebt gemaakt. Je krijgt hierover een sms bij 80% en bij 100% van je verbruik.

Bellen/smsen

Ben je door je minuten en sms’jes heen? Dan betaal je in Nederland en in de EU hetzelfde buitenbundeltarief: € 0,23 cent per minuut en € 0,07 cent per sms. Dit geldt alleen voor abonnementen zonder onbeperkt bellen/sms'en, zoals Kids Sim.

 

 

Heb je KPN Unlimited Data? DAn heb je een dagbundel. 

  • De dagbundel is per 1 juli 2022 verhoogd van 8 GB naar 10 GB.
  • Dagbundel op? De extra bundel die je kunt activeren blijft 2 GB. Je kunt een extra bundel bestellen via je MijnKPN account of door NL2000 AAN te sms’en naar naar 1266. 

oh limiet bereikt…wifi opeens ook slecht,gek he

Ja, dat is heel gek. Wifi heeft niets met jouw data abonnement te maken.


Welkom op het forum @Henricoj. Als je de mobiele data bedoelt met de limiet, dan is het inderdaad gek dat de Wifi slecht is. Mobiele data en Wifi zijn compleet verschillende dingen, van aparte abonnementen.

Op basis van jouw bericht is het moeilijk om er meer over te zeggen, het is vrij kort. Kan je ons meer vertellen over wat de situatie precies is, zodat we met je mee kunnen denken?