Skip to main content

Hoi iedereen,

 

Ik heb niet heel veel verstand van internet dus hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. In mijn fritz box kan ik zien dat er een storing is in mijn DSL kabel (zie screenshot). Ik heb de laatste tijd last van serverproblemen tijdens het gamen, dus vandaar checkte ik of er iets mis zou kunnen zijn. Ik heb geen idee of dit gerelateerd is aan mijn probleem, maar het lijkt erop dat er iets niet goed is met de DSL kabel. Moet ik deze vervangen?

 

Heb je de fritzbox al eens een minuut van de stroom gehaald?  

Als deze is aangesloten met de Y kabel van KPN, kan hier niet veel aan mis zijn. Dan zou het in de kabel voor het isra-punt moeten liggen. Dan wordt het tijd om even te bellen met KPN zodat ze de lijn kunnen doormeten.


Bedankt voor je antwoord,

 

Sorry misschien een stomme vraag, maar hoe kan ik weten of het een Y kabel is? De router staat in de woonkamer en de DSL kabel gaat van de router onder de grond naar de meterkast. Iemand is 2 maanden geleden onder de grond bezig geweest dus ik dacht misschien is de kabel toen beschadigd.


En de fritzbox is al een keer van de stroom gehaald :)


Als je een Fritz!Box hebt heb je waarschijnlijk ook KPN ServicePlus. Dit is in ieder geval zo als je je Fritz!Box via KPN huurt, als je hem hebt aangeschaft is ServicePlus aan te raden als toevoeging aan je abonnement. De mensen daar zijn hier echt gespecialiseerd in en kunnen je beter helpen dan mensen hier op het forum.


Ik heb de fritzbox een aantal jaar geleden via XS4ALL aangeschaft. Ik kreeg een email dat zij geswitcht zijn naar KPN. Ik zal even kijken of ServicePlus mogelijk is voor mij. Bedankt voor je reactie!