Skip to main content

We zijn met ons mobiele telefoonabonnement over gestapt naar kpn , nu hadden we een “oud “ contracT , van ongeveer 10 jaar geleden , echter moesten we alles naar het nieuwe hussel abonnement overzetten voor de korting , wij gedaan , mobiel word volgende maand overgezet , internet zou vandaag van 100 mb glasvezel gaan naar 1gb glasvezel ,  vanochtend e-mail gehad dat het omgezet was , we komen thuis … niets meer , geen internet , geen tv en geen vaste telefoon  , dus gebeld met kpn klantenservice , na de nodige stappen hebben ze op afstand doorgemeten dat het in het glasvezel kastje zat , die kreeg het nieuwe signaal niet door en er moest wat bij kpn omgezet worden , en na 2 uur zou alles werken anders moesten we weer bellen , maar na 2,5 uur nog steeds niets , weer gebeld , stroom van het glasvezel kastje , de betreffende medewerker concludeerde dat het glasvezel kastje ineens geen signaal meer binnen kreeg , terwijl met het oude contract alles nog werkte sochtends.  Gevraagd als het aan het “oude” glasvezelkastje kon liggen maar dat was niet mogelijk ,  u stuurt kpn een storingsmonteur. , echter wel pas over 2 dagen savonds , ik kan me voorstellen als er een groot probleem centraal is dat het niet zomaar opgelost kan worden , echter alles werkte perfect tot het overschakelen intern , en niemand kan eerder komen dan donderdag …. Als tegemoet koning bied met 100gb gratis internet aan op het mobiele abonnement als dat ingaat , we hebben het over een abonnement met unlimited data en bellen ,  dus een wassen neus aangezien we dus data in overvloed hebben … toen aangegeven dat we de internet snelheid ook opvoerden zodat we boven meer WiFi signaal over hebben dan nu , en als dat niet zo is dat we anders de kpn super WiFi 2 wilde aanschaffen ,  dus gevraagd als we die niet kostenloos anders konden krijgen , dat was niet mogelijk , we moeten dan maar via de site achteraf een vergoeding aanvragen voor de dagen dat het niet werkt… online kan je niets want je hetgeen internet , nu hebben we van de aardige buurvrouw  een WiFi wachtwoord zodat we nog wat kunnen op internet , maar kpn laat je na 10 jaar goede service als vaste klant nu wel in de kou staan , dat valt me vies tegen en juist omdat we geen problemen hadden hebben we juist bij kpn alles verlengt en meer diensten afgenomen .  De vraag word ook als het donderdag opgelost word aangezien alles nog hetzelfde aangesloten zit als toen de glasvezel werkte , zeker omdat men aangaf dat het niet aan het glasvezelkastje zelf kan zitten .  En dan maar hopen dat het snel werk en dan maar kijken om erna een aanvraag te doen voor gemiste dagen , terwijl dat lijkt me op zijn minst men dat intern wel had kunnen regelen zodat je daar ook niet meer zelf erna achteraan moet , tot die tijd dus geen tv  en huistelefoon en een klein beetje internet door het WiFi signaal van de buren , al is dat logischerwijs een beroerd signaal wat elke keer ook wegvalt , maar zo hebben we nog iets voorlopig .

Hallo @Andre_dor

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat jij zomaar zonder diensten komt te zitten. Zoals je merkt willen we het graag zo snel mogelijk oplossen. Is de monteur inmiddels al langs geweest? 


De monteur is net geweest , alles werkt weer , het was een probleem in de wijkkast , volgens he, zat er een 100mb kaart ingeplugd en is die daar niet omgezet naar 1gb dus gaf die geen signaal door .

echter volgens een collega aan de telefoon moesten we via kpn storing een vergoeding per dag aanvragen , aangezien kpn ons geen databundel kon geven omdat de mobiele abonnementen pas in mei in gaan door het opzeggen bij de concurrent . Alleen dat aanvragen doet hij niet  , hij vraagt na het inloggen met de laatste cijfers van de bankrekening  dat hij gaat zoeken naar de storing en dat dat maximaal een minuut duur, alleen blijft hij draaien en verder niets


Nou dat valt dan mee gelukkig. Twee dagen zonder internet is nog te doen. Ik zou niet teveel tijd steken in het claimen van die vergoeding.  Die is wettelijk geregeld en met een beetje geluk krijgt u € 3,00. Veel meer zal het niet zijn.


Ruim 2,5 dag .. en het is niet internet , het was internet , tv en bellen , helemaal niets werkte meer  , waarschijnlijk heeft u geen idee wat er tegenwoordig aan internet gekoppeld zit , buiten dat ook tv en dergelijk en telefoon niet werk.

maar geen internet betekend ook gewoon geen meldingen van een alarm systeem bv


Hallo @Andre_dor

Bij een storing op klant niveau (dus wanneer alleen jij last hebt gehad, en niet de hele straat) moet een medewerker handmatig de vergoeding voor jou in het systeem zetten. Dit komt neer op het abonnementsgeld/30 x het aantal dagen dat jij storing hebt gehad. Is het inmiddels gelukt om dit aan te vragen?