Skip to main content

Een aantal weken geleden begon wederom het gelazer, het streamen van NPO+ en Netflix was desastreus, om de minuut uitval opnieuw streamen minuut kijken, etc. etc. 
Dus bellen, het verhaal van stekkers verwisselen opnieuw opstarten en resetten is mij inmiddels na vele jaren wel bekend en gedaan. 
Netflix via kanaal 200 geinstaleerd, werk nu prima, NPO-start/+ bleef een probleem (alsmede ook de zeer lage downloadsnelheid in het huis)
De geplaatste versterkers uitschakelen was ook een optie, maar toen wat het internet niet meer te gebruiken, als dikke stroop zo langzaam.
Een veroudere TV, updates gemist, etc. alles werdd uit de kast gehaald om het probleem bij mij als klant te leggen. Dus klacht niet verholpen, wederom bellen (via via) maar nu met de specialisten, TIM,;
korte versie: hoe via de kabel? wordt toegestuurd en stap over op super WiFi, kan niet via Tim worden besteld maar kan je halen in de sevicewinkel. Kabel een dag later, TV gereset in oude fabrieksinstellingen en updates gecheckt (gaat automatisch, zijn er niet). Met kabel als een jekker, geen problemen met NPO, dus zoals afgesproken Tim terugbellen, helaas afwezig, maar kreeg GEA, die nam het wel over. 
Inmiddels ook naar de winkel geweest voor de SuperWIfi, maar wederom een deceptie. Wel te koop, maar geen korting, volle mep, moet via de manager worden aangevraagd……. pppffttt , middag verkl##t.
Oeps, zei Gea, had Tim moeten weten, maar geen probleem je krijg van mij het verschil tussen 34,95 (de “kostprijs” KPN) en het betaalde bedrag in de winkel terug, was afgelopen maandag 16e) en afgesproken dat ze mij de volgende dag zou terugbellen om het verschil te bepalen zodat dit kon worden terugbetaald. Helaas, geen Gea dinsdag, niet gisteren niet, dus dan maar in mail.
In de winkel wederom niet echt klantvriendelijk geholpen, eerst niet te vinden, toen alleen het oude model (wit) voorradig en de prijs was even slikken, 149 euro. Dus met een verouderd model naar huis en geen restitutie en wederom een middag verspilling in de KPN winkel.
nogsteeds geen NPO (moet de superwifi nog aansluiten) en nog steeds een zeer trage internet.
Bellen heeft geen zijn meer, hoe gaan we het oplossen ?????
Ik wordt er zo verdrietig van, ben nu al jaren bezig, eerst een soort (usb-stick) als versterker, toen de zwarte draadloze en nu weer de superWifI en maar kopen, en niet nakomen wat bij aansluiten werd gegarandeerd. 
Ja, als je belt en je uiteindelijk de juiste persoon aan de telefoon heb (meestal wel 30 minuten later) is een ieder welwillend, vriendelijk en behulpzaam, maar uiteindelijk blijft het resultaat nihil.
Ik zie uw reactie dan ook graag tegemoet, mijn telefoonnr. is bij u bekend en als de div. scripts kan nalezen ben vast nog wel het e.e.a. vergeten.
Tot Snel.
Jan.-

 

Ik vraag me werkelijk af hoe dat nou allemaal kan dat het niet werkt. Eigenlijk kan het maar één ding zijn en dat is een lage snelheid.  Het is allemaal plug and play dus simpeler kan niet.  U werkt toch niet met draadloze verbindingsets of iets dergelijks?


Hallo @janKPNmoe, welkom op het KPN Forum! Wat ontzettend jammer om te lezen dat je op dit moment niet tevreden bent over de KPN diensten.

Als ik jouw bericht zo leest, komen alle problemen terug op een lage internetsnelheid. Je hebt het in jouw bericht ook over een USB-stick in het modem. Klopt het dat je Sneller Internet Buitengebied hebt?

Ik lees in jouw bericht ook dat je geen problemen hebt als je jouw televisie verbindt via een internetkabel. Klopt dat? Kan je mij vertellen hoe je jouw tv-ontvanger nu hebt aangesloten?

De manier van aansluiten is namelijk belangrijk. Helemaal als je al een lage internetsnelheid hebt. Een Draadloze Verbindingsset of aansluiten via SuperWifi kan grote invloed hebben op jouw TV plezier. Het beste is om de tv-ontvanger direct met een internetkabel aan te sluiten.