Skip to main content

Op 29 oktober via de klantenservice een nieuw abonnement afgesloten wat op 12 november in zou gaan. Hierop heb ik geen bevestiging gekregen en via de app krijg ik te lezen dat mijn bestelling geannuleerd is. Hierop heb ik weer gebeld met de klantenservice, waarop mij verteld werd dat het allemaal geregeld is.

Nou moet het morgen ingaan maar ik heb geen nieuwe spullen ontvangen, ook nog steeds geen mail gekregen..en op de app staat nog steeds dat de bestelling geannuleerd is.

Wie moet ik nu hebben om duidelijkheid te kunnen krijgen?

De telefonistes weten ook niks en ik moet maar afwachten,  vind dit heel vervelend.

Ben overgenomen door KPN omdat ik een Telfort abonnement had, deze problemen nog nooit gehad bij Telfort!

Vind het niet echt een goede start:thinking:

Hoi @Bianca Rumblebee, welkom bij ons op het forum. Jouw nieuwe abonnement begon niet echt soepel begrijp ik. Is het abonnement inmiddels wel ingegaan, of nog niet? Als het nog niet het geval is kijk ik graag met je mee, zou je dan jouw forumprofiel volledig kunnen invullen en hieronder een seintje geven? 


Hoi Jasper, 

Ik geloof niet dat t nu wel goed gaat komen.

Opnieuw gebeld met klantenservice, opnieuw een nieuw abonnement afgesloten, hopende dat het nu goed gaat maar wanneer ik nu kijk op mijn bestelstatus dan zie ik dat dit mijn huidige abonnement is en dat deze afgesloten en aangesloten is op 14 nov en loopt tot nov 2021.

Nog steeds geen nieuwe spullen en geen sneller internet.

Nieuwe zou nu ingaan op 24 nov...wederom geen mail ontvangen ter bevestiging 

Vertrouwen dat het goed komt zakt naar een dieptepunt. Helaas!!


Dank je voor de gegevens @Bianca Rumblebee, ik zie de nieuwe wijziging daarmee in het systeem staan maar het lijkt niet door te lopen. Ik heb daarom een bericht gestuurd naar de specialisten zodat zij de wijziging ook voor ons kunnen bekijken. Zodra ik een reactie van ze heb deel ik dit met je!


Dat gebeurde dus de 1e keer ook al..ik zou eigenlijk al 12 nov nieuwe apparatuur in huis hebben..

Ergens lukt het maar niet om iets om te zetten..

Uiteindelijk ben ik degene die van kastje naar muur gestuurd wordt en nog steeds geen sneller internet en een nieuw modem heeft!!


Dat zag ik inderdaad. We willen beide hetzelfde; dat jij de nieuwe snellere verbinding kunt gebruiken. Dat is waarom ik de specialisten heb benaderd, omdat de order niet door lijkt te lopen moeten zij er naar kijken. Als we niets doen gaat er ook niets gebeuren. Het is daardoor nu even afwachten, maar het ligt zo bij de juiste partij.


Hoi @Bianca Rumblebee, ik krijg net door dat de specialisten de order een duw hebben kunnen geven waardoor die nu wel verder gaat. Ik zie de wijziging nu ook staan waar het eerder niet zichtbaar was. Heb je de bevestiging nu ook ontvangen?


Hoi  @Jasper, ja ik heb een bevestiging gekregen.

Hierin staat dat ik alleen 2 tv ontvangers krijg.

Dus geen nieuw modem? Heb nu de experia box V8.

Ook staat vaste telefonie er nog steeds bij, terwijl ik deze opgezegd had?


In de bevestiging wordt de modem nooit apart benoemd, die heb je sowieso nodig voor de verbinding. Niet iedereen heeft tv bij het abonnement, dus dat is wel nodig om apart te benoemen, zodat je weet dat je die krijgt.

Ik zie dat je gisteren rond het moment van mijn bericht ook contact hebt gehad met de klantenservice. Daarbij was de telefonie besproken, en dat die verwijderd kan worden nadat de order gereed is. Een wijziging kan niet worden gewijzigd, die moet eerst afgerond zijn voordat er een volgende stap gedaan kan worden. 


Dank je wel voor je hulp👍