Skip to main content

Kortgeleden aanpassing naar klein zakelijk. Nieuwe modem op advies van medewerker geweigerd bij de deur want oude modemĀ voldeed. Belofte was dat geweigerde modem teruggestuurd zou worden. Nu toch herinneringen. Wat te doen?

Hallo @Dubois 3Ā ,

Je klinkt als een zakelijke klant.Ā 

Bij KPN houden ze van helderheid en gemak. De zakelijke klanten hebben andere behoeftes en interesses dan de privĆ© gebruikers. Daarom hebben ze voor ondernemend Nederland een eigen forum:Ā Zakelijk KPN Forum. Hier kunnen ZZP-ers en MKB-ers hun ei kwijt.Ā 

Bellen naar 0800-0403 is ook mogelijk.Ā 

Ā 


Hoi @Dubois 3, welkom! Noordzee heeft gelijk in dat we voor zakelijke klanten aparte ingangen hebben. Echter valtĀ kleinzakelijk daar niet altijd onder. Dus ik denk dat je hier wel op het goede adres bent.

Wat er gebeurt als je een pakje weigert is dat deze teruggaat naar de afzender. Dus die hebben we ook netjes teruggekregen. Dat is geen probleem.

Maar, als we een nieuw modem opsturen verwacht het systeem ook eentje terug. En het systeem verwacht niet dat dit pakje dezelfde track en trace heeft als wat wij verzonden hebben. Dan gaat dat soms mis met het koppelen van gegevens. Waardoor er herinneringen gestuurd worden. Je kunt deze negeren. Je krijgt er misschien met een week of twee nog een. Die kun je ook negeren.