Skip to main content

Ons contract is afgelopen

Nu hebben we n oude modem ,wifi valt vaak weg

Kunnen we dmv nieuw contract ook n betere modem krijgen

Mvg anita mookhoek

 

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

Hallo @Reneenanita , je contract loopt nooit af, maar gaat over in een abo voor onbepaalde tijd met 1 maand opzegtermijn, zie de voorwaarden.

Welk merk en type modem heb je? 

Heb je een glas- of een xDSL-verbinding?

Vul in het privédeel van je profiel s.v.p. je postcode/huisnummer en klantnummer in dan kan een moderator hier naar kijken.

 

 


Hoi @Reneenanita

Welkom op het KPN Forum. Als de minimale looptijd van je contract voorbij is, loopt je abonnement gewoon door en is dan zoals @JanD terecht al aangeeft maandelijks opzegbaar. Voor aansluitingen Thuis hebben wij geen verlengingsaanbiedingen. Op die manier apparatuur vervangen is dan ook niet aan de orde. 

Wel is het natuurlijk balen dat je geen goede Wifi verbinding ervaart. Gelukkig is dit vaak eenvoudig te verhelpen. Ik raad je aan om je Wifi verbinding te verbeteren met de Wifi Manager Servicetool. Deze Servicetool analyseert en optimaliseert de Wifi verbinding. Het is van belang dat je de Wifi Manager minimaal twee keer achter elkaar doorloopt. De Wifi Manager Servicetool kan dan namelijk constateren of de verbeteringen voldoende effect hebben gehad. 


Reageer