Skip to main content

Beste helpdesk,

 

Ik heb een paar weken geleden een super wifi set gekocht bij de KPN winkel in Breda. Geïnstalleerd en heeft goede gewerkt nu brandt er een oranje/geel lampje op de set boven op zolder de set beneden is gewoon groen. Opnieuw aangesloten dan knippert hij groen, wordt ook heel even groen en na een korte tijd wordt hij weer oranje/geel. En dan heb ik weer een slechte wifi ontvangst op zolder. Wat is hieraan te doen. Hij heeft goed gewerkt in het begin.

Hallo @Kurt1955 , dit is geen helpdesk, maar een forum voor en door klanten van KPN, gemodereerd door het KPN-moderatieteam.

De helpdesk is bereikbaar onder nummer 0800 0402, via chat, Facebook of Twitter.

In de handleiding en achterop de superwifi's staat duidelijk beschreven waar de kleuren voor staan.

In jouw geval staat het bewuste wifipunt te ver weg van de modem/router, dat verklaart ook de lagere snelheid. Een beetje spelen met de plaatsen waar je het punt plaatst tot je een stabiele (groene) verbinding hebt.

Succes.

 


Hoi @Kurt1955, welkom hier. 

Zoals JanD al aangeeft is de afstand tussen de SuperWifi's dan te groot als het lampje oranje brandt. Zet de SuperWifi eens wat dichterbij tot het lampje wel groen wordt, hoe is de verbinding dan op zolder? Je kan dan ook altijd nog voor de zekerheid de Wifi Manager eens doorlopen voor optimalisatie van de wifi. 


Bedankt voor de oplossing.