Skip to main content

Terugkerende probleem met WiFi experiabox v10 en de 3 versterkers. Bij metingen met app van zeer laag tot iets hoger. Of Socket is er niet en we moeten schakelen naar andere kanalen. Zou superwifi versterkers meer stabiliteit geven. Dat staat welnu de reclame. Of is de v10 te oud ( al meer dan 10 jaar?) werken is lastig, traag, Msteams calls vallen weg, etc. 

Hallo @Postricardo als je de KPN-versterkers gebruikt behoort de wifi op de V10 (automatisch) uit te gaan, anders werken ze elkaar tegen en kiun je dus klachten krijgen.

 


Ha @Postricardo, welke versterkers heb je op dit moment dan? Zowel bij de Experia Wifi als ook bij de SuperWifi moet de wifi op de V10 inderdaad uit gaan. Als je Experia Wifi's hebt, kan je deze het beste bekabeld aansluiten. Je zou altijd kunnen overwegen om SuperWifi punten aan te schaffen: deze kan je draadloos aansluiten. De V10 is in het algemeen zeker niet te oud. Het zou natuurlijk wel kunnen zijn dat jouw V10 kapot is. Als jij je apparatuur bekabeld aansluit, ervaar je dan ook verbroken verbindingen?