Skip to main content

Geachte heer/mevrouw,

 

Wij zijn nu al een tijdje klant van KPN, echter ondervinden wij de laatste tijd wat vaker problemen met het internet voor buitengebied. In het begin toen wij klant werden van KPN hebben wij weinig problemen met het internet ondervonden, alleen de laatste tijd hebben wij erg vaak last van ernstig hoge ping of lage downloadsnelheid. Zie hier een recente snelheidstest.

https://kpn-itns.speedtestcustom.com/result/0f40ca70-dd2b-11ed-ac4a-271b7e58cc03

 

Na het herstarten van het modem en terugzetten naar fabrieksinstellingen etc wordt het er helaas niet beter op en blijft dit probleem voorkomen.

Ook hebben we het 4g modem op meerdere plekken in huis gehad, dit heeft helaas ook niet geholpen.

 

Gelukkig vaak na circa 30 min / 1 uur wachten wordt de verbinding wel weer beter, alleen blijft het wel regelmatig voorkomen en dat is best vervelend. Is hier misschien wat aan te doen?

 

Ik hoor graag van jullie.

 

Met vriendelijke groet,

 

Demian

Hoi @Demiann, welkom op ons forum!
De snelheid uit je speedtest is opzich wel een redelijke snelheid voor een buitengebied abonnement. 

Het verplaatsen en opnieuw uitrichten zijn voor het 4G modem eigenlijk ook wel de enige dingen die je kunt doen om de verbinding te verbeteren. Had je al eens op de antennekaart gekeken waar de beste mast voor jouw thuisaansluiting staat? 

Als je hierover liever direct contact hebt of je lijn uit wilt laten lezen kun je het beste even met ons bellen op 0800-0402