Skip to main content

Zondag super wifi besteld, maar geen levering of status in te zien. Bij de bestelling ontving ik wel een SMS en een email. Geen overzicht ervan in mijn KPN. Vervolgens op de aangekondigde leverdag niets meer!!! Via de help van mijn KPN kun je alleen vragen stellen over abonnementen. Geen ondersteuning-telefoonnummer te bekennen op de site. Kortom bekijk het maar als je al klant bent.

@Hans1994 Welkom op het forum. 

Wat irritant dat je een bestelling hebt gedaan en daar niets meer van gehoord hebt! Ik help je graag verder. 

Mocht je telefonisch contact met ons willen dat kan dit via 0800-0402. 

Hoe en waar heb je de bestelling geplaatst? En je hebt dus wel een bestelbevestiging ontvangen via de e-mail? 


Naderhand heb ik de bestelling opnieuw gedaan. Toen kreeg ik dezelfde bevestiging. Behalve dat na een dag het deze keer wel te tracken-tracen was. Alles is binnen. 

De eerste order van 7-11 is blijkbaar nooit verwerkt, die van 10-11 wel.


De mogelijkheden om te reageren op een bestelling vindt ik (persoonlijk) te sumier. Niks on-line-chat, geen email mogelijkheden en via de site ben je een knappe als je dat 0800 nummer weet te vinden.

Maar, eerlijk is eerlijk de superwifi werkt goed.


@Hans1994 Goed om te horen dat je nu de Superwifi punten hebt ontvangen en dat ze goed werken. 

De manier van contact opnemen is in dit geval afhankelijk van waar er besteld is.

Als dit is geweest via https://apparatuurvoorthuis.kpn.com/nl/ dan kan er bij een probleem met de bestelling contact opgenomen worden met CEVA Logistics op telefoonnummer: 070-301 39 88

Mocht dit bijvoorbeeld via de Wifi Manager zijn geweest dan kan er contact opgenomen worden met mijn collega's via 0800-0402. Of via https://www.kpn.com/service.htm, als je bij een categorie kiest voor "Ik heb een andere vraag of wil graag contact"Â