Skip to main content

Hallo lui! 

Toch een vraagje KPN geweest nu eindelijk glasvezel , super chill, monteur erbij netjes wat speedtesten gedaan en alles goed, zelfs 110MB upload op de PS5 het is een wonder, helaas nog geen uur later nadat de monteur weg is 19MB upload en kom niet meer hoger, download overigens wel 119MB. Iemand enig idee wat het probleem kan zijn? :) 

Hallo @Backpack , bekabeld gemeten, rechtstreeks aan modem?


Toen de monteur er was is dit wel gebeurd, maar zelfs speedtesten via de wifi geven 100+ MB ps aan, normaliter vind ik het ook niet gek als de upload zo laag is maar nu het eerst zo hoog is geweest en ineens dit niet meer het geval is zet ik er ? Bij.


Hallo @Backpack probeer nogmaals eens bekabeld te meten met alle overige (draadloze) apparatuur  uit.

 


Is dit getest met de interne speedtest van de PS5, Gezien die er nou niet bekend om staat om juiste waardes te rapporteren, zeker op het gebied van upload

 Wat je kan doen mocht je toch willen controleren of je PS5 de snelheden haalt is het volgende. 
De PS5 heeft een browser maar die kan je niet makkelijk benaderen. 

Als je een PSN vriend ( of secundair profiel ) jouw een bericht laat sturen met een link kan je deze openen, ofwel laat een vriend jouw een bericht sturen met de link speedtest.net  en kijk dan eens wat hieruit komt


Hoi @Backpack . Precies wat @LaurensZalm schrijft. . We hadden onlangs een zelfde vraag en na de tips van Laurens bleek het inderdaad aan de meting van de PS5 zelf te liggen.