Skip to main content

Ik zou graag iets sneller geholpen worden dan in 3 dagen . Ik ben overgegaan van koper naar glasvezel , er worden mij extra 2 superwifi verkocht en ik blijf maar geen verbinding houden omdat het bij jullie nog niet is omgezet . Hoezo kunnen jullie iets aan laten sluiten als het niet direct werkt , dit kan toch niet waar zijn 

Hallo @claudiakay123 zolang je nog niet overgezet bent naar glas kun je nog via koper werken.

Pas als je een mail of SMS krijgt van KPN waarin staat dat je glas-verbinding actief is kun hj om gaan stekkeren en is je koper niet meer actief. Het behoort dus niet zo te zijn dat je zonder diensten zit.

 


De SMS heb ik in december al gehad van kpn u bent nu aangesloten op ons glasvezel netwerk , toen moest er bij mij nog een 2de kastje geplaatst worden . Maar de kabel was wel al naar binnen gebracht toen kreeg ik die SMS.  Nu is woensdag de monteur geweest hij vertelde mij dat alles werkte . Maar dat was dus helemaal niet zo . Ik heb contact opgenomen en zeggen u hangt tussen beiden in de juiste afdeling moet dit omzetten . Ze geven je tot die tijd 100gb om je telefoon met je aparaten te verbinden tot dat het gedaan is . Nou dit werkt dus ook niet op alles . Mevr zegt mij duurt wel dag of 3 we zitten al op dag 6 . Dus echt top service dit !!


Hoi @claudiakay123, ik kan me voorstellen dat het niet fijn is als je moet wachten terwijl de verbinding het niet (goed) doet! Je gegevens staan al op je profiel, daarmee heb ik direct even voor je gekeken. Zo te zien is de melding nog in behandeling hiervoor, dat kan ik ook enkel afwachten.

Ik zie ook dat er op 12 januari een mail en/of sms naar jou is gestuurd met een telefoonnummer en een code, welke je kunt gebruiken om direct met de specialisten in contact te komen. Dat lijkt me in dit geval de kortste klap, dan heb je direct de juiste mensen aan de lijn. Heb je dat al gedaan?


Deze meneer die ik aan de lijn had spoort helemaal niet , u zet hem maar terug op koper probleem opgelost . Lijkt mij op dit moment het beste om de hele boel op te zeggen . Want nornaal geholpen word je niet , grootste schande die ik heb mee gemaakt . 


Ik denk dat u gewoon nog even geduld moet hebben. Gewoon aansluiten op koper. Zolang dat nog werkt, werkt glasvezel nog niet.


@claudiakay123 Het contact dat je gehad hebt is zo te lezen niet gladjes verlopen, dat is niet fijn. We hebben via het forum helaas geen opties om het voor je te bespoedigen. Heb je al contact opgenomen via het telefoonnummer met de code die je ontvangen hebt, zoals Jasper noemde? Ik raad je aan om dat (eventueel opnieuw) te doen. Je komt dan direct bij de specialisten uit, zij helpen je verder.


Dat heb ik inderdaad gedaan , maar deze mensen kunnen  niks voor mij doen . En de koper verbinding doet het dus niet meer , mijn modem blijft rood geen tv en geen internet  , dus ik ben super blij met de kpn ( maar niet heus ) woensdag duurt dit 1 week . Mijn kind kan zijn online les niet volgen , ik niet werken dus echt geweldig dit . Had kpn hoog staan  , maar nu zeker niet ik vind de service slechter dan slecht .