Skip to main content

Hallo

Waarcik van baal is dat iedereen die nieuw is alles krijgt en de vaste klanten niet

Waarom krijgen de vasten klanten geen extra versterkers

Of moet ik eerst opzeggen en dat weer lid worden

Vasten klanten die hiren er ook nog bij

Ik hoop dat jullie hier wat mee haan doen 

Gr op peter hoeve 06***

 

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

*Admin: topic verplaatst naar juiste board

*Admin: gegevens verborgen i.v.m. privacy

Hallo @Peter Hoeve,

Elke klant welke bij KPN nieuw binnenkomt krijgt eenmalig een welkomstaanbod. Dat betekend dus ook dat als deze klant zijn welkomstbonus gehad heeft, deze ook niet opnieuw een aanbod gaat krijgen. 

Klanten mogen in de wifi manager voor een actieprijs de SuperWiFi kopen en ook kunnen vaste klanten via Seaters.com/kpn zich inschrijven om kans te maken op tickets voor cultuur, voetbal of soms weggeef acties. 

Als je overweegt om op te zeggen om opnieuw gebruik te kunnen maken van een aanbieding, houd er dan rekening mee dat je minimaal 6 maanden geen klant mag zijn om hier op aanspraak te maken. 
 


Zoals bij elk commercieel bedrijf krijg je eenmalig een aantrekkelijk aanbod om klant te worden en ze hopen daarna dat je langer blijft.

Ga je echt op de kosten zitten en wil je veel gratis is overstappen het enige middel om veel voordeel er uit te halen, blijven zitten is financieel nooit het aantrekkelijkst, enige wat je ervoor terug krijgt is een stabiele verbinding en je weet hoe het werkt, dis word met overstappen weer een ander verhaal.

Houd er wel rekening mee dat als iedereen zou gaan overstappen de kortingen vanzelf minder worden of de Bruto kosten hoger worden, van 10 euro 10% korting geven is netto 9 euro, doen we dit van 12 euro is het 10.80, en als een bedrijf een bepaald bedrag nodig heeft om te kunnen bestaan gaat dit linksom of rechtsom binnen komen bij de klanten die er zijn, je word er tijdelijk iets beter van, op de lange termijn kost het uiteindelijk meer.