Skip to main content

Mijn verbinding valt steeds weg. Er is alreeds een monteur langs geweest en kpn zou gaan monitoren. Ik hoor alleen niets van ze.

Afgelopen donderdag na twee keer uitvallen maar weer gebeld met de klantenservice en melding gemaakt. De gene die aan de lijn had geeft een mail gestuurd naar de specialisten over mijn probleem en zei dat ze binnen 24 uur contact met mij moesten opnemen. Helaas is dit niet gebeurd. En toevallig  nog geen tien minuten geleden, weer een foutmelding 400 in beeld. 

Als de modem weer opgestart is, moet ik mijn telefoon weer apart verbinden met de wifi.

 

KPN, wanneer wordt het opgelost?

 

Admin: afgesplitst

Dag @Eric73 heb je glasvezel of koper? Welk type modem heb je?


Ik heb koper en de Experia Box V10.

De monteur heeft het koper doorgemeten en is goed. Tijdens de controle kreeg hij wel meerdere foutmeldingen binnen.


Weet je hoe je in kan loggen in het modem? Zoja wil je dat dan doen? Ga dan naar status en dan naar geavanceerd.  Als je daar dan een screenshot van kan plaatsen kunnen we zien wat er aan de hand is.


*verwijderde screenshots*

Ik weet niet welke goed is.


Haal die link maar snel weg want daar staat je ip adres op. Druk in het bericht op de drie stipjes en dan op verwijderen. Ik ga je helpen met inloggen. 


Als ik naar instellingen ga, komt admin te voorschijn.


We gaan eerst even wat makkelijks doen. Is de tv ontvanger het een kabel aangesloten op het modem?


Alleen de I-pad, laptop en mijn mobiel staan op wifi. De tv en tv-ontvangers zijn bedraad. 


Er zijn zo één twee drie geen oorzaken te vinden waarom het fout gaat. Eventueel toch nog een keer bellen of hier wachten op een moderater. 


Hoi @Eric73, ik heb even een eigen topic voor je vraag gemaakt. Heb je hierover nog contact gehad met mijn collega's bij 0800-0402? Als er al een ticket aangemaakt is heb je als het goed is ook een direct nummer met toegangscode gehad.