Skip to main content

Dag, 

 

16-01 langs geweest ivm aanleg glasvezel. Wij hebben toestemming ingetrokken ivm net nieuwe tuintegels die gevoegd zijn. Medewerker vond het nodig om toch te proberen en daarna pas aan te bellen om te vragen of zij er een tegel mochten uithalen. 
dat dit gebeurd is het eerste, maar dat hierdoor onze tuintegels kapot is gemaakt door jullie gewroet met een schep vind ik bijzonder kwalijk. Daarnaast hierover niks gemeld. KPN gebeld; verwezen naar tel nummer volker wessels telecom → gebeld, verwezen naar mail. Gemaild op 16-01, tot heden geen reactie! Nog een herinneringsmail gestuurd op 08-02, nu weer geen reactie! Ik vind dit zeer kwalijk en ben hier niet over te spreken. 

mail; 

 

Beste, 

 

Graag willen wij bij deze een klacht kenbaar maken betreft het aanleggen van glasvezelinternet. 

Vanochtend, donderdag 19 januari, om 08:55 uur is er bij ons aangebeld. Er werd gevraagd of wij glasvezel wilde hebben en of er een tegel uit de tuin kon worden gehaald. 

Mijn vriend is aan de deur gekomen en heeft hier geen toestemming voor gegeven. Onze tuin is net nieuw gelegd en daarbij ook gevoegd waardoor het niet mogelijk was om een tegel uit de tuin de krijgen. 

Helaas schijnt het dat een van uw werknemers dit toch heeft proberen te doen. Er is een flinke snee in het voegmateriaal gekomen door waarschijnlijk het proberen eruit te halen van de tegel dmv een schep. 

Tot onze schrik was dit niet alleen het geval, onze tegel is hierdoor ook kapot gesprongen. Dit vinden wij zeer kwalijk en absoluut onacceptabel. 

Uiteraard hebben uw werknemers dit niet aangegeven. Maar gewoon zo gelaten in de hoop dat het niet op zou vallen, maar hier kan je niet om heen. 

 

Wij hebben geen idee hoe dit op te lossen valt. In het ergste geval zou onze voortuin opnieuw betegeld en gelegd moeten worden. Uiteraard niet op onze eigen kosten. 

 

Wij hopen hier zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, een reactie op te kunnen krijgen. Dit lijkt ons niet de juiste manier van werken. 

 

Bijgevoegd een foto van onze tuin tegel. 

 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Hallo @Davdborn met alle begrip voor je klachten en hoop op een oplossing voor je, maar je bent hier aan het verkeerde adres, dit is het forum van KPN, de provider, die diensten levert over de infrastructuur van KPNNetwerk.

Bij KPNNetwerk kun je je klacht neerleggen, hieronder de link er naar toe:

Schade of klacht indienen | KPN Netwerk

Succes.


VWT is de onderaannemer van KPNNetwerk welke het glasvezel aanlegt en beheert, u zult dus bij hun moeten aankloppen. Ze hebben ook een speciale pagina om schades door te geven. 

 

Uiteraard kunt u ze ook contact met ze opnemen, op de contactpagina staan de opties. Hun telefoonnummer is: 088 0063744