Skip to main content

Hallo,

Gisteren ben ik verhuisd naar een nieuw appartement en vanochtend is er een monteur bij mij geweest om het (glasvezel) internet aan te sluiten. Helaas bleek (na 3,5 uur proberen) dat het niet ging lukken om internet en televisie aan te sluiten. Door de monteur werd mij vriendelijk gezegd dat ik even naar de klantenservice kon bellen en zij mij dan binnen een dag een specialist konden sturen. Bij de klantenservice werd echter aangegeven dat er pas 20 januari (!) een monteur beschikbaar is. Nu is het natuurlijk niet mogelijk om meer dan een week zonder internet en tv door te brengen. Daarom kreeg ik de toezegging van een noodpakket (overigens pas na flink aandringen bij de klantenservice).

Maar ik heb van de levering van mijn noodpakket nog geen bevestiging noch informatie gehad. Kan ik de status van mijn noodpakket inzien? Ik zou dat toch graag de volgende dag ontvangen.

Alvast hartelijk dank.

Goedemorgen,

Inmiddels zijn we meer dan een dag verder en ik heb nog geen reactie gehad over mijn noodpakket. Via de klantenservice is me twee keer verteld dat ik dezelfde dag nog een email krijg maar dat is tot twee keer toe niet gebeurd. Ondertussen kan ik niet in mijn nieuwe huis en moet ik me in allerlei bochten wringen om aan internet te komen. Ik vind het heel vreemd dat ik als klant achter het noodpakket aan moet jagen terwijl KPN het internet niet aan de praat krijgt bij mij thuis.


Goedemiddag @Stan1995, welkom op het forum! Sorry voor mijn late antwoord. Ik hoop dat je inmiddels je noodpakket binnen hebt en dat de monteur alles morgen werkend krijgt.
Mocht dat niet het geval zijn of mocht je in de tussentijd nog vragen hebben kijk ik natuurlijk graag even met je mee! Zou je in dat geval ook je gegevens in willen vullen in je profiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd?