Skip to main content

Waarom als ik het duurste abonnement heb valt mijn internet regelmatig uit?

Dan reset ik de modum en dan werkt het weer…

dan kijk ik branden alle lampjes groen. Ga ik naar kpn storingen en er zijn dan geen storingen. Waarom valt het internet dan weg?

Ik betaal niets voor niets veel voor goed internet.

Hallo @VaporFPS welk merk en type modem heb je van KPN in bruikleen?

Heb je een glas of een koper verbinding?

 


v10 en glasvezel


Wat is er zoal aangesloten op het modem?


ik zou even bellen met de helpdesk, die kunnen verder in de spullen kijken. Dat het niet op de storingen pagina staat zegt niks


@Joep1965 Een tv, mijn pc en een raspberry pi (die eigenlijk niks doet) 

en @emielstroeve ik heb nog nooit een gesprek met iemand van de servicedesk gehad waar ik echt het gevoel had dat ze iets meer ervan af wisten dan ik zelf. Dus dat probeer ik niet meer.


volgens mij kun jij niet de status (muv het ledje) zien van je glasvezel of experia, de helpdesk kan dat wel…. de storingen pagina is niet de errorlog van kpn 😉


Dat snap ik idd helemaal maar dan nog krijg ik alleen maar het gevoel dat ze vanaf een script iets aflezen… en daar zit ik niet echt op te wachten 


Omdat het gewoon rustig een unskilled helpdesk is


dan zit er weinig anders op dan je modem regelmatig te resetten, dat is dan de keus die je maakt.


dat is het grappigste wat ik ooit heb gehoord: Bel met een unskilled helpdesk die toch niks gaat kunnen doen of veranderen of reset je modem gewoon vaak omdat kpn het zelf niet kan regelen.

Top!


Hallo @VaporFPS je schrijft dat je je modem regelmatig reset.

Heb je de glasvezelkast ook al eens minimaal 2 minuten van de stroom gehad en na herstart de modem een fabrieks-reset gegeven?

Ik weet niet of de V10 een logboek intern heeft, volgens mij wel, kun je in dat log ook onderbrekingen met een verklarende tekst zien en daar eens een schermafbeelding van plaatsen, misschien kan een moderator daar iets mee.

 

 

 


dan zit er weinig anders op dan je modem regelmatig te resetten, dat is dan de keus die je maakt.

Hallo @emielstroeve Vreemde opmerking, die weinig tot niets toevoegt aan het probleem van @VaporFPS 😥


@VaporFPS hoe vaak valt het internet weg? Hoeveel tijd zit er tussen het moeten resetten? En is er op die momenten voor zover je herkent nog iets bijzonders aan de hand? Bepaalde apparatuur die je dan gebruikt.

Verder krijgen mijn collega's van de helpdesk gewoon een opleiding zodat ze hun werk goed kunnen doen. Alleen krijgen we alle soorten mensen aan de lijn. Het is dus belangrijk dat we in de eerste instantie nergens vanuit gaan en ook de vanzelfsprekende dingen met je door te nemen.
Daarnaast zijn ze meer “huisarts” dan “chirurg”. Ze kijken met je wat het probleem kan zijn. En zetten het zonodig door naar een afdeling die gespecialiseerd is in het oplossen van de problemen. 

Als je 0800-0402 belt krijg je iemand aan de lijn die waarschijnlijk eerst gaat vragen of je het modem al gereset hebt. Maar dat betekent niet dat je niet aan het eind van het gesprek een oplossing hebt, of aansturing richting een oplossing. 

Als je liever hier geholpen wilt worden kan dat ook. Vul dan je profiel in. Maar ook ik zal zeer waarschijnlijk een paar “standaard” vragen moeten stellen.