Skip to main content

Beste moderators,

Na wat telefoontjes gepleegd te hebben schiet mijn glasvezelverbinding met interactieve tv niet echt op. Omdat ik goede ervaringen hier heb hoop ik dat iemand van de jullie de tanden gaan zetten in mijn probleem. 

Er is al veel te lezen in mijn logboek (mijn gegevens hier zijn up to date) maar zal korte uitleg geven.

27/3 jl online bestelling gedaan voor internet en tv thuis met Philips tv. Bij nader inzien deze bestelling geannuleerd bij telefonische helpdesk omdat ik aanbieding 1 jaar internet en tv voor 35,- beter vond. 

Gewacht op mail dat bestelling geannuleerd was, dit op verzoek van medewerker. 

Daarna nieuwe bestelling geplaatst met de deal die ik wilde (1 jaar 35,-) Kreeg geen orderbevestiging dezelfde dag. Dat kan gebeuren. 

De ochtend daarna erna een mail dat bestelling geannuleerd was omdat er nog een andere bestelling liep (die van de Philips tv die al geannuleerd was volgens een eerdere mail).

Weer gebeld. Ook medewerkster kon geen nieuwe bestelling plaatsen omdat er nog 1 in de wacht staat die ze niet kon verwijderen. Ook een 2e collega kon dit niet. 

Nu is er al ruim voor Pasen een mail gestuurd naar extern bedrijf die dit zou moeten oplossen..…

Net voor Pasen weer gebeld en ook deze collega heeft een mail gestuurd om de 1e bestelling uit het systeem te halen maar het blijft stil.…

Extra vervelend dat ik sinds 15 april geen Internet thuis meer heb en dat is voor even niet erg maar het begint nu wel ècht tijd te worden dat ik weer WiFi krijg in huis. Online werken via telefoon gaat niet geweldig als je computer gewend bent. Ik lees dat er ook een noodpakket bestaat....of kan er bv een korting op unlimited mobiele data gegeven worden?

Hoe dan ook; wat is de status van mijn internet en tv thuis? Hoop dat ik snel een orderbevestiging krijg en een monteur om weer te kunnen genieten van tv en glasvezel via WiFi!

Alvast dank voor je hulp! 

 

Is er al wel een glasvezelaansluiting in huis??


Wat een rotsituatie zo @Muziekliefhebber1975 🙁

Ik breng jouw bestelling en de afhandeling hiervan even onder de aandacht bij collega's die hier gespecialiseerd zijn. Om je direct weer fatsoenlijk online te krijgen, heb ik 100Gb aan data toegevoegd aan je mobiele nummer, dan kan je even vooruit!


Is er al wel een glasvezelaansluiting in huis??

Ja. Bij vorige provider had ik ook al glas. Kwestie van aansluiten. Dit doet standaard de monteur. 


Wat een rotsituatie zo @Muziekliefhebber1975 🙁

Ik breng jouw bestelling en de afhandeling hiervan even onder de aandacht bij collega's die hier gespecialiseerd zijn. Om je direct weer fatsoenlijk online te krijgen, heb ik 100Gb aan data toegevoegd aan je mobiele nummer, dan kan je even vooruit!

Kijk! Dit noem ik nou meteen actie ondernemen en empathie hebben. Hier kan ik wel weer even mee vooruit. Bedankt @Maja_ voor de GBs en je actie naar collega's. 

Hoor graag als je nieuws hebt mbt mijn aansluiting. 


Graag gedaan @Muziekliefhebber1975, we komen er op terug als we meer weten!


Hi @Muziekliefhebber1975,

Ik ben inmiddels iets wijzer. Jouw eerste bestelling lijkt op 1 punt niet volledig geannuleerd te zijn en daar lijkt het nu mis te gaan. Dit is niet iets dat ik zelf kan herstellen, aangezien we via het forum geen opzeggingen en annuleringen door kunnen voeren. Ook andere ‘gewone’ klantenservice medewerkers kunnen dit niet, vandaar dat er een achterliggende afdeling gemaild is. Deze afdeling heeft momenteel een aardige werkvoorraad, waardoor ze nog niet toe lijken te zijn gekomen aan jouw aansluiting. Hier ga ik even navraag over doen!

In tussentijd ben ik wel benieuwd naar hoe het kan dat je nu geen internet meer hebt. Heb je je vorige abonnement zelf opgezegd? Of wilde je gebruik maken van onze overstapservice? Ik zie in beide bestelbevestigingen iets anders staan, dus hoor graag van je hoe dit precies zit!

 


Hoi @Maja_ 

Dank voor je reactie en moeite. 

Ja zelf opgezegd, heel stom van mij. Wilde graag gebruik maken van een nieuwe deal en niet wachten dat ik overgezet zou worden van XS4ALL naar KPN. Voortaan gewoon overstapservice doen maar niet meer nodig. Als ik eenmaal nu bij KPN zit blijf ik zitten. Na paar keer te zijn overgestapt ivm korting heb ik nu besloten dat ik voortaan bij KPN blijf. Ben er nooit ontevreden over geweest maar soms zat ik wat krap bij kas en was een financiële deal dan voor mij de beste keuze. Dat is het eerlijke antwoord.

Het geeft niet dat het nog even duurt, ik hoop wel dat ik nog van de deal gebruik kan maken die actief was toen ik mij als klant aangemeld had (12 maanden glasvezel internet 1GB met TV voor 35,-) Hier heb ik een mail van gekregen maar neem aan dat dat goed komt? 

Verder nog een ander dingetje wat niet geheel klopt, mijn huidig adres staat in MijnKPN maar ook nog mijn oude adres terwijl ik vorig jaar al ben verhuisd en dit heb doorgegeven. (Adres: Meent 26 kan weg). 

De weekbundel van 100GB is bijna verstreken; nu het nog wel even gaat duren ivm aardige werkvoorraad zoals je zei….krijg ik dan van jou tot ik aangesloten ben met Wifi en TV thuis de GB's gecompenseerd of moet ik er vanaf nu zelf voor zorgen? 

Fijn weekend alvast en dank voor je inspanningen! 


Wederom dank voor de weekbundel van 100GB. Superfijne service.

Ben benieuwd wanneer het allemaal geregeld is zodat ik weer WiFi en interactieve TV thuis heb. Tot die tijd doe ik het gewoon op deze manier en ben ik heel tevreden met deze oplossing, nogmaals dank! 

Fijne zondag gewenst. 


Nou zeg @Muziekliefhebber1975, ik heb wel een bericht getypt maar hem niet daadwerkelijk geplaatst, sorry! Goed dat het je zelf al was opgevallen dat je een nieuwe bundel ontvangen hebt 😊

Mijn bericht:

Ik heb je een nieuwe databundel gegeven zodat je weer even vooruit kan!

Wat betreft je oude adres: Deze lijkt ergens onder water nog gekoppeld te zijn aan 1 van de mobiele nummers, terwijl die verder wel overal op het juiste adres staat. Hier heb ik zelf niet direct een verklaring voor, ga ik begin volgende week even achteraan!

Wat betreft je bestelling: Ik heb nog geen reactie ontvangen van de betreffende afdeling, ook hiervoor geld dat ik begin volgende week weer even navraag ga doen. 


Het is nog niet opgelost @Muziekliefhebber1975, maar ik wil je wel aanraden om dit weekend een nieuwe bestelling te plaatsen, aangezien we via onze website hele goede weekenddeals hebben! De bestelling zal weer blijven hangen, maar hopelijk is je andere bestelling volledig uit de systemen verwijderd tegen de tijd dat de afdeling die de uitval order behandelt, aan jouw bestelling toekomt. Ik kreeg nog als tip om door te geven dat het een verschil kan maken als het abonnement door iemand anders uit het huishouden aangevraagd wordt, omdat er dan een ander klantnummer aangemaakt zal worden aangezien het niet om dezelfde aanvrager gaat. Dus mocht er nog een ander persoon boven de 18 op je adres wonen, dan is dat het overwegen waard! 


Het is nog niet opgelost @Muziekliefhebber1975, maar ik wil je wel aanraden om dit weekend een nieuwe bestelling te plaatsen, aangezien we via onze website hele goede weekenddeals hebben! De bestelling zal weer blijven hangen, maar hopelijk is je andere bestelling volledig uit de systemen verwijderd tegen de tijd dat de afdeling die de uitval order behandelt, aan jouw bestelling toekomt. Ik kreeg nog als tip om door te geven dat het een verschil kan maken als het abonnement door iemand anders uit het huishouden aangevraagd wordt, omdat er dan een ander klantnummer aangemaakt zal worden aangezien het niet om dezelfde aanvrager gaat. Dus mocht er nog een ander persoon boven de 18 op je adres wonen, dan is dat het overwegen waard! 

Hoi @Maja_ 

Dank voor je reactie.

De weekenddeal had ik al gehoord op de radio, de Philips TV hoef ik niet, sterker nog; deze had ik als allereerste besteld maar geannuleerd voor een betere deal (12 maanden internet thuis en interactie tv voor 35,-) En doordat ik deze 2e bestelling gedaan had is het hele probleem begonnen waar ik nu al weken in zit. De deal van 35,- hoop ik dan ook nog steeds te krijgen, heb de mail met die bestelling dan ook bewaard want ik kan er niks aan doen dat er een fout zit in het bestelsysteem, anders was ik al lang aangesloten geweest. De deal die er nu is is 25,- voor 6 maanden, dat is een te groot verschil mbt de deal waar ik voor gekozen had.

Mijn dochter in het huishouden is bijna 14 jaar dus nog lang niet meerderjarig. 

Dus ik begrijp dat het nog langer wachten is? Erg jammer en begint nu wel aardig lang te duren maar ik snap dat jij/jullie je best doen.

Ik denk even hardop; Als ik nu als klant geheel uit het systeem gehaald wordt? Ook met mobiel. Zodat we in 1x mobiel en internet thuis/TV kunnen aanmaken als nieuwe klant (Hussel abonnement)? Alleen op 1 voorwaarde: Dat ik wel heel snel aangesloten wordt, vooral met de 2 mobiele nummers want daar kan mijn dochter en ik niet lang zonder mee. Maar als het op adres gaat dan hebben we er niks aan, een ander klantnummer is geen probleem, daar ben ik niet aan gehecht :)  

Ik hoop dat je snel goed nieuws hebt en dat ik deze maand weer normaal TV kan kijken en WiFi heb.


@Maja_  De weekbundel is verlopen, is het mogelijk om een nieuwe te krijgen? Alvast bedankt. 

 


Hi @Muziekliefhebber1975, ik heb weer een nieuwe bundel toegekend en had vanmorgen ook een reactie van de juiste persoon, maar daaruit bleek dat hij de situatie niet helemaal goed heeft begrepen. Ik heb het even verduidelijkt, en hoop dat het nu goed komt!


Hi @Muziekliefhebber1975, ik heb weer een nieuwe bundel toegekend en had vanmorgen ook een reactie van de juiste persoon, maar daaruit bleek dat hij de situatie niet helemaal goed heeft begrepen. Ik heb het even verduidelijkt, en hoop dat het nu goed komt!

@Maja_ Dankjewel!

Ja graag want bijna een maand geen vaste diensten meer is best lang (Sonos werkt bv alleen met WiFi).

De deal van 12 maanden voor 35,- (zie boven) is nog wel te realiseren? 

Maar hopen dat de juiste persoon het gauw gaat oplossen! 🍀🍀


@Maja_ Dankjewel!

De deal van 12 maanden voor 35,- (zie boven) is nog wel te realiseren? 

Ik heb oprecht geen flauw idee, maar heb deze wens wel neergelegd bij de juiste partij. Doorgaans is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen voor een actie die op dat moment niet loopt, maar aangezien hier aan onze kant iets mis gaat, hoop ik dat er toch iets mogelijk gaat zijn!


Hoi @Maja_ 

Weer bijna een week voorbij, morgen loopt mijn weekbundel weer af, kan je mij een nieuwe sturen ajb?

Maar belangrijker; zit er schot in de zaak? Het gaat nu ècht lang duren en begin te twijfelen of het opgelost gaat worden binnen een paar weken. Het loopt al vanaf eind maart. 

Als het niet lukt dan hoor ik het graag, dan zoek ik een andere provider want het is ook niet eens zeker of ik die deal van 1 jaar voor 35,- nog krijg. 

Ik snap dat het een lastig iets is maar voor zo'n enorm groot bedrijf als KPN zou je toch verwachten dat dit nu toch wel opgelost zou moeten zijn…..

Laten we afspreken dat ik deze maand nog wacht, dan zijn we 2 maanden verder, dan ga ik op zoek naar een andere provider, hoe jammer ik dat vind maar denk dat je dat wel begrijpt. 


Ik begrijp je helemaal @Muziekliefhebber1975 ☹️

Nieuwe data is toegevoegd en ik ga nu zelf actie ondernemen om te kijken of ik er in ieder geval een nieuwe bestelling in kan krijgen, al dan niet met korting. Dan ben je in ieder geval snel weer ‘normaal’ online en kan ik desnoods een handmatige vergoeding doorvoeren voor de kortingen die je nu misloopt.

Hier stuur ik je even een privébericht over met verdere vragen!

 


@Maja_ 

Heb je het vandaag kunnen regelen met de info die ik je vanmorgen stuurde?

Ben enorm benieuwd of je goed nieuws voor mij hebt. 

 

 


Hi @Muziekliefhebber1975, zie privébericht, het is gelukt 😊

Hopelijk gaat deze order WEL goed! Pas als deze order geleverd is, ga ik aan de slag met het verwijderen van die andere. Als die er nu uitgehaald zou worden, raak je die mobiele data kwijt en kan ik die ook niet meer opwaarderen omdat er geen ‘achterstallige’ order meer in de systemen staat. Juist die vastgelopen order zorgt er namelijk voor dat ik je nu kan voorzien van die noodoplossing met de mobiele data.

Ik zal zelf elke dag de order even monitoren, maar wil jou ook vragen om direct even bij me aan de bel te trekken als je iets raars ziet of hoort!


Hi @Muziekliefhebber1975, op jouw verzoek is de monteursafspraak verplaatst naar  naar 30-05-2022 tussen 13:00 en 15:00 😊


Hi @Muziekliefhebber1975, tot nu toe lijkt alles helemaal goed te gaan 😊 Laat je morgen weten of het ook echt allemaal gelukt is? 


Hi @Muziekliefhebber1975, tot nu toe lijkt alles helemaal goed te gaan 😊 Laat je morgen weten of het ook echt allemaal gelukt is? 

Natuurlijk! 🤞🏻


Ik zei morgen, maar ik bedoel natuurlijk maandag 😅 Excuus!


@Maja_ 
Ja hoor! De monteur is geweest en het werkt allemaal! Heel fijn! 
Ik ga nu met jouw link proberen om de naam om te zetten. 

Als het eenmaal gelukt is kom ik nog bij je terug. 
 


Jeuh wat een goed nieuws @Muziekliefhebber1975 😃

Je kunt maar 1 KPN ID aanmaken per mailadres, maar na het overzetten is het heel makkelijk om je abonnement aan het mailadres te hangen dat je graag wilt blijven gebruiken voor KPN ID. Je kunt die andere dan weer verwijderen 🙂