Skip to main content

In april de sleutel van onze nieuwbouwwoning gekregen. Rond die datum meteen glasvezel van KPN aangevraagd. Inmiddels zijn we dik twee maanden verder en staat er in het portaal dat er ergens in sept/okt glasvezel actief is.

De aansluiting zit al (vanaf moment van oplevering) binnen in de meterkast, het lijkt een administratieve aanpassing waarop we nu al lang aan het wachten zijn. Er zijn behoorlijk wat wijkgenoten met het zelfde probleem: een internetloze nieuwbouwwoning. 

Als het meerdere adressen betreft dan is het toch vaak zo dat de andere kant nog niet opgeleverd is. Denk bijvoorbeeld aan de appartuur die geplaatst moet worden in de straatkasten. Heb je al gebeld met kpnnetwerk? Kijk op kpnnetwerk.nl voor de contactgegevens. 


@Joep1965  Dank voor je snelle reactie. KPNNetwerk geeft niet echt thuis, onze aannemer zegt weer dat VolkerWessels alles heeft geregeld en dat het een administratieve aanpassing bij KPN vergt:

 

Volker Wessels telecom (de aannemer van kpn die glasvezel aanlegt) Heeft alles al een hele tijd af. De installaties zitten overal helemaal goed. Het blijkt dus  een communicatiefout te zijn tussen hun en KPN. Het gaat blijkbaar alleen om het doorgeven dat alles gereed is. (Simpel weg een vinkje aanzetten in het systeem bij KPN) Volker Wessels is hiervan op de hoogte zei tegen projectleider van mierlo hier 2 weken voor nodig te hebben om het uit te zoeken en te regelen met KPN.  


Hoi @Mr_Fish, welkom op het forum. Als het om meerdere adressen gaat kan het meer zijn dan iets administratiefs, maar zonder gegevens blijft dat speculeren. Als je jouw forumprofiel volledig invult en een seintje geeft kan ik kijken of er aan onze kant meer over te zien is. Het kan ook zijn dat het iets bij KPN Netwerk is, dat is te zien voor mij. Ondanks dat beide bedrijven KPN in de naam hebben zijn het aparte bedrijven, met gescheiden administratie. Is het inmiddels wel gelukt om KPN Netwerk te spreken?