Skip to main content

Goedenavond,

 

Na meerdere telefoontjes en zojuist een wat onbeschofte medewerker. Zijn wij zo langzamerhand klaar met KPN. 

De hele buurt heeft glasvezel, maar bij ons lijkt het teveel moeite. 

De laatste medewerker die mijn man tot het kookpunt heeft gebracht, kon ons vertellen dat hij geen druk zal zetten want dat doen ze niet voor 1 klant die niet tevreden is. En hij wilde hem ook niet doorverbinden want opzeggen had toch geen zin want KPN houdt ons aan het contract. 

Wij zijn overgestapt voor beter internet, ondertussen kan ik al een half jaar amper thuiswerken omdat wij geen internet hebben. 

Dit lijkt ons niet de bedoeling. 

 

Klinkt niet best. Heeft u wel een glasvezelaansluiting in huis?? Zoniet dan moet u ook niet bij kpn zijn. U moet dan bij de netwerkbeheerder zijn. Kpnnetwerk.nl  Wat is het geval?


Hallo @Hofkes, welkom op het KPN Forum!

Balen dat je nog altijd wacht op een glasvezelaansluiting. @Joep1965 stelt een terechte vraag.

Om glasvezel te kunnen gebruiken, moet er eerst een FTU aangesloten worden in jouw woning. Dit wordt gedaan door KPN Netwerk. Is deze nog niet aanwezig, dan zal je eerst contact met KPN Netwerk moeten opnemen voor het plaatsen.

Wanneer de FTU is geplaatst, kan een KPN monteur langs komen om een NT te plaatsen. Dit wordt pas gedaan als je overstapt naar glasvezel. Je kunt de overstap regelen via de telefonische klantenservice: 0800 0402.