Skip to main content

Vorige week is de glasvezel aansluiting afgerond. Het XGS-PON kastje kwam enkele dagen later op zaterdag 22ste. Na montage hiervan vandaag op de 26ste blijft de “connection” led groen knipperen.

Ik heb ook (op vrijdag 21ste) een overstap geïnitieerd naar een andere provider. Kan het zijn dat ik tot die tijd niet kan overstappen van ADSL naar glasvezel of zou de glasvezel aansluiting gewoon moeten werken en gebruikt kunnen worden? Overstap naar deze nieuwe provider is pas halverwege november. Rond 16-11 ingepland.

Op kpn.com/bestelstatus staat dat onder “Home”> “Service&Contact” > “Administratie” > “Bestelstatus” > “Volg je bestelling” de melding:  “Je bestelling is geannuleerd”

met vriendelijke groet,
Jan

Hallo @JanDeG via www.kpnnetwerk.nl kun je de status van je  aansluiting zien.

Als daar staat dat e.e.a. is opgeleverd en je een provider kunt kiezen, is KPN, de provider, aan zet en kun je met het contact opnemen.

Is e.e.a. nog niet opgeleverd is www.kpnnetwerk.nl  aan zet en kan KPN, de provider, nog niets voor je betekenen.

 


Hi @JanDeG! Een overstap naar glasvezel staat in onze systemen als een wijziging. Ook de overstap naar de andere aanbieder ziet onze systemen als een wijziging. Er kan maar 1 wijziging per klantnummer tegelijk in onze systemen staan.

Om deze reden is inderdaad de overstap naar glasvezel stopgezet. Je kan wel gewoon gebruik blijven maken van je DSL verbinding.