Skip to main content

Dinsdag gebeld over weggevallen WiFi. Het probleem blijft. Als je thuiskomt duurt het even voordat je WiFi heb en bij beide Chromebooks vd kinderen doet de WiFi helemaal niet.

Heb je de wifimanager al gedaan? https://www.kpn.com/internet/wifi/manager.htm#/login


Nu niet maar voor dinsdag was niks aan de hand!

Inmiddels helpt aan en uit zetten ook niet 


Dat kan best. Misschien heeft 1 van de buren een versterker aangeschaft of zijn ze van kanaal gewisseld en zitten ze nu op hetzelfde kanaal als u. Allemaal dingen die van invloed zijn op uw Wi-Fi.


En nu?

Hoe gaat kpn dit oplossen?


En nu?

Hoe gaat kpn dit oplossen?

Niet. U zult het zelf op moeten lossen. Heeft u de WiFi manager al gedaan? Kanalen gewisseld? Welke Experiabox heeft u? Heeft u versterkers? 


Goedemiddag @Nathalie Hans en welkom hier op het KPN forum!

 

Wat zuur dat je zoveel problemen ervaart met de Wi-Fi maar goed dat je dit kenbaar maakt. Op afstand zijn problemen met de Wi-Fi lastig op te lossen en daarom hebben we de KPN Wi-Fi Manager ontwikkeld. Dit is een tool die bij jou thuis de kwaliteit van de Wi-Fi in kaart kan brengen en op basis daarvan verbeteringen doorvoert. Wanneer er een snelheid wordt gemeten die onder de 20 Mbit/s ligt, dan krijg je een gratis oplossing aangeboden in de vorm van KPN Experia Wi-Fi. Dit zijn Wi-Fi versterkers die je bekabeld aan dient te sluiten op de Experia Box en dit zorgt in de regel voor de gewenste verbetering. Mijn advies is dan ook om eens met deze tool aan de slag te gaan om te kijken of je je probleem met de Wi-Fi op die manier kunt oplossen! Laat je me weten wat de uitkomst was van de Wi-Fi Manager?


Reageer