Skip to main content

Ik ben heel benieuwd of dit probleem is opgelost, en vooral HOE. Zelf kamp ik hier ook mee, en meer mensen in het forum. Resets ook al gedaan, heb een nieuw Nt kastje gekregen, glaskabelĀ in kastje ergens in de buurt zijn vervangen...allemaal zonder resultaat. En morgen krijg ik een nieuwe Experia Box toegestuurdā€¦.ben benieuwd.

Ā 

Groeten, PĆ©

Ā 

*Admin: afgesplitst en eigen topic voor je vraag aangemaakt

Wat heeft u zoal aangesloten op het modem qua randapparatuur? En bovenal de vraag gebruikt u draadloze verbindingsets?


2 tv's, een NAS van Netgear, een acces point van TP link en via wifi telefoons, tablet, laptop, radio.


Hoi @PBrouwer, welkom op het forum!
Heb je de oplossing nog kunnen vinden? Heeft de nieuwe experiabox geholpen? Hoevaak valt je verbinding ongeveer weg? Kun je het ook eens zonder de randapparatuur testen? Je kunt dit ook per apparaat proberen uit te sluiten.


Hoi, nieuwe router (versie 12) heeft niets geholpen. Probleem heeft wel volle aandacht van KPN nu, vrijdag komt een specialist langs.

Accesspoint en daaraan gekoppelde apparatuur heb ik al uitgesloten. Blijft niet veel over (tv, Nas).Ā 


Een NAS zou dit ook nog wel kunnen veroorzaken maar ik ben benieuwd wat de specialist morgen constateert! Houd ons op de hoogte!


@PBrouwerĀ heeft de specialist het nog op weten te lossen?


Het is opgelost. Zoals ik al dacht lag de oorzaak niet bij mij. Inmiddels nieuwe NT kastje, nieuwe router V12, nog weer nieuwe router, toch maar v10, kpn superwifi ipv mijn accespoint, kabel in kastje in de buurt vervangen..allemaal zonder resultaat. Men heeft me in de centrale aan een andere groep gehangen, en sindsdien geen problemen meer gehad. Heeft al met al erg lang geduurd, thuiswerken was een ramp, maar wel blij dat het opgelost is.Ā 


Bedankt voor je terugkoppeling @PBrouwer, fijn dat ze uiteindelijk toch de oplossing hebben kunnen vinden!Ā