Skip to main content

Ontevreden over wifi verbinding die is heel slecht en graag zouden we willen overstappen. We dachten dat we dit eind van de jaar konden doen en zijn hiervoor nu aan het informeren bij andere providers. Maar zien nu dat we dit voor 1 december hadden moeten doen.

De verbinding is heel slecht vooral in de avonden. Sommige tv programma's zijn niet om aan te horen. En blijven haperen. Het uit en aanzetten van de modem heeft niet echt effect want de volgende avond/moment is het weer zo. En live verbindingen op de computer worden in de avond zeker wel 20 keer a 30 keer onderbroken. Ook niet te doen. Wij zaten voorheen jaren bij Tiscali/Telfort en hebben ook tv van Ziggo gehad maar het was nog nooit zo slecht als nu. Daarom willen wij graag weg maar als we verplicht nog een jaar aan een contract vastzitten dan willen we weten waarom onze verbinding zo slecht werkt en dat hier wat aan gedaan wordt.

Dus onze vraag is kunnen we overstappen?

En anders willen we dat de verbinding in de avond verbeterd. 

 

Hallo @Alex100 

 

Je hebt een jaarcontract en na dat jaar kan je altijd opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand, stel dat je nu opzegt dan ben je 13 januari contractvrij, wil je overstappen dan kan je beter gebruikmaken van de overstapservice bij je nieuwe provider, dan zou je vrijwel zonder onderbreking over moeten gaan van  de ene naar de andere provider.

 

Nu over je problemen.

KPN heeft momenteel wel problemen met het TV platform, het kan kloppen dat je daar ook extra hinder van hebt maar het zou ook aan je internet connectie kunnen liggen aangezien je diverse onderbrekingen per dag hebt.

Heb je een DSL (via telefoonlijn) verbinding of een glasvezelverbinding?

Welke Experiabox heb je, b.v. V8, V10, V10a?

Heb je een draadloze verbindingset tussen TV en Experiabox zitten of is deze direct via 1 kabel aangesloten?

Die live verbindingen, is dat via een WiFi of een bedraad aangesloten computer?.

Als dat via WiFi is zou je ook deze tool eens kunnen proberen om te kijken of je het WiFi signaal kan verbeteren.

 

Vul ook je profielgegevens in dan kan een moderator even kijken naar je verbinding, die kunnen dan misschien zien of dat b.v. een externe oorzaak heeft.