Skip to main content

Het lukt ons niet de 2e TV boven aan de praat te krijgen. We hebben alle stappen doorlopen voor draadloos verbinden en het lukt niet.

We kunnen geen telefoonnummer vinden om contact te leggen met KPN.

HELP!!!!

U probeert dit via Wi-Fi of draadloos verbindingsset? Iets meer info graag.


Beste @Scoobymeeb 

Krijg je last van Foutcodes? En maak je gebruik van een draadloze verbindingsset? En wat geeft het lampje van de draadloze verbindingsset van kleur, wit of rood? 

 


De lampjes zijn rood, we krijgen foutcode 143 en het is draadloos


De lampjes zijn rood, we krijgen foutcode 143 en het is draadloos

@Scoobymeeb welke DVS (draadloos) heb je, de 1200 of de 650?


We hebben de 1200...


Lukt het om eventueel een kabel te trekken? Dit om uit te sluiten dat het niet aan de tv ontvanger ligt maar aan de DVS. Internet over het elektriciteitsnet wil nog wel eens verstoringen geven. Bijvoorbeeld door led-verlichting, koelkast, magnetron etc. 


Hi @Scoobymeeb, welkom hier. 

Ideetje om de adapters te resetten? 

Dan mag je alle draadloze adapters (bij de experiabox zit er ook 1) uit het stopcontact halen en 10 minuten stroomloos laten. Na die 10 minuten breng je de adapters bij elkaar en steek je ze in elkaar. Dat blok wat je dan hebt stop je in een stopcontact en binnen 30 seconden hebben de adapters onderling weer een goede, schone verbinding. Je trekt de adapters dan uit elkaar en zet ze terug waar ze zaten. Let hierbij op dat de adapters rechtstreeks in een wandcontactdoos komen en dus NIET in een verlengsnoer.

Het KPN nummer is overigens 0800 0402.


Dank voor alle reacties. Een draadloze adapter bleek kapot. 

Is nu in orde!!

Groet