Skip to main content

Morgen wordt nieuwe 4K TV geleverd en geïnstalleerd. Om Netflix Premium goed te kunnen ontvangen schijn ik de HBM2260 ontvangers te moeten omruilen voor bijvoorbeeld Artis VIP5202. Klopt dat en zo ja kan ik dan morgenochtend gewoon in de winkel te Almere stad terecht?

Je kan wellicht rechtstreeks Netflix in de hoogste beeldkwaliteit bekijken

met een app op je smart televisie.


Beste @JohannesR 

Mocht je een 1 van deze TV ontvanger hebben van de type:

  • Arcadyan HMB2260 
  • Arris 2952 v2

Dan wordt een van deze 2 ontvangers niet omgeruild, als iedere klant dit zou willen dan zit KPN met ontvangers waar ze niks meer mee kunnen. Ten eerste is het ook niet goed voor het milieu, en daar doet KPN ook aan. Je hebt dus een Arcadyan HMB2260, je moet een 4K abonnement nemen om de VIP5202 te hebben. Verder moet jou internetsnelheid minimaal 100 Mbit/s, en je moet overstappen naar het “Hussel” abonnement. En KPN heeft ook maar 3 4K zenders, meer hebben ze niet.


Hoi @JohannesR

Tof dat je een nieuwe 4K tv hebt gekocht! Wil je daar het maximale uithalen, dan kan je zoals @Dennis Schreve aangeeft via MijnKPN het 4K Ultra HD pakket aanzetten. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen de 4K tv-ontvanger(s). 

Op de Arcadyan HBM2260 tv ontvanger die je nu hebt, is de Netflix App beschikbaar. Enkel vanwege jouw wens om Netflix (premium) te kijken, ruilen wij tv-ontvangers niet om. Wel zal (zoals @Wewa opmerkt) op de meeste nieuwe (smart) Tv's een Netflix App beschikbaar zijn, zodat je op die manier (ook) Netflix kan kijken. 

Hopelijk heb je hier iets aan. Mochten er nog vragen over zijn, stel die gerust. 


Reageer