Skip to main content

Nou het kan nog erger. Ik probeer al sinds 23 december fox sports/espn aan mijn zenderpaketten toe te voegen. Via de tv lukt niet want dan krijg ik 2 verschillende foutcodes. Via mijn kpn ook niet want dan staat er wegens technische storing kunnen we uw gegevens niet verwerken.

Heb sinds 23 december bijna elke dag en soms meerdere dagen contact gehad.

De antwoorden waren heel divers. Het varieerde van ja hoor we gaan het aanzetten tot ja dat moet de backoffice doen.

Gisteren zei er iemand dat het sinds de 30e dec bij de technische afdeling ligt en ik af moet wachten en dat ik niet meer hoef te bellen want klantenservice kan er niks aan doen.

Waarom laat kpn mij niks weten ook over de vorderingen.…

Het is nu 9 januari en er gebeurt nog steeds niks.…

admin: eigen topic voor jouw vraag aangemaakt

Hi @kees1970! Wat rot dat dit zo lang duurt! Het feit dat jij het zenderpakket nu niet geactiveerd krijgt, ligt inderdaad aan een technische storing: dus aan onze kant. Ondanks dat het lijkt alsof er geen schot in de zaak zit, zijn wij achter de schermen druk bezig om dit uit te zoeken en geregeld te krijgen. Ik moet een beroep doen op jouw geduld!
Straks begint “De Klassieker”: ik weet nu niet of dit een wedstrijd is die aan jou besteed is? Zo ja, check even of je deze via de TV ontvanger los kunt bestellen, dan zal ik de kosten van deze losse wedstrijd crediteren. Het mag overigens ook een andere losse wedstrijd zijn, hoor. Laat je weten of je gebruik maakt van dit aanbod? Dan weet ik dat ik een creditbedrag moet invoeren.
Voor alle zekerheid: het bestellen van een losse wedstrijd kan via Menu → Sport :soccer:.


HOI Shyrin

 

Ontzettend bedankt voor je bericht. Gelukkig kan ik de klassieker op kanaal 14 kijken omdat ie op espn 1 wordt uitgezonden. Voor de rest wacht ik geduldig af tot het opgelost is. En maak ik denk ik geen gebruik van je aanbod. Ben blij dat ik nu weet dat er aandacht aan besteed wordt en er wellicht een oplossing dichtbij is.

 

 


Geen dank! :blush:
Er is zeker aandacht voor, ik hou het ook in de gaten. Mocht je al eerder een terugkoppeling vanuit de specialisten krijgen, laat je het dan hier weten?


Hoi @Shyrin_ 

 

Volgens mij is het denk ik opgelost. Ik kreeg net een mail waarin oa het volgende stond:

U krijgt per ongeluk nog onterecht korting op een paar extra diensten die u hebt gestopt. Hierdoor kunt u uw abonnement tijdelijk niet aanpassen. We stoppen de kortingen uiterlijk 22 januari 2021. Vanaf dat moment kunt u uw abonnement weer aanpassen als u dat wilt.

 

Dus daaraan lag het waarschijnlijk. Vond de faktuur van januari al zo gek.…

 

Groeten 

Kees

 


Ik heb het nagekeken, maar nee: het is nog niet opgelost. Het bericht wat je vandaag gekregen hebt, staat los van het activeren van ESPN. Je kreeg nog kortingen (in de mail staat als het goed is vermeld waarop precies) die niet meer van toepassing zijn: die kortingen worden uiterlijk 22 januari 2021 stopgezet.


Hoi @Shyrin_ 

 

Jaaaaa het is opgelost. Zojuist espn op mijn tv kunnen krijgen.

Ontzettend bedankt voor de moeite

Groeten 

Kees


Top, heel fijn om te horen! Heel graag gedaan en je weet ons te vinden, mocht je nog eens vragen hebben! :information_desk_person_tone4: