Skip to main content

De bestaande afstandsbediening kunnen niet alle functies gekoppeld woedender de Smart TV Grundig. Hoe dit op te lossen . Alle codes gechecked welke op de Kpn site staat. 

Welkom op het forum.

 

Je kan alleen geluid en aan/uit via de KPN AB koppelen.

Zelf gebruik ik een universele AB van Logitech, daar kan je echt alles mee.


Hi @J.timmerije, welkom. Zoals @joop2011 aangeeft, kun je met de afstandsbediening van de tv-ontvanger inderdaad alleen de tv uit/aanzetten en het geluid beheren, als je de afstandsbediening hebt gekoppeld aan de tv. De smartfuncties van de tv, kun je alleen gebruiken met de afstandsbediening van de tv. Of, je kunt zoals Joop, een universele afstandsbediening aanschaffen en instellen. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. We helpen je graag verder!


Bedankt voor de feedback, jammer dat je dan een nieuwe ab moet aanschaffen ipv de huidige of de originele erbij niet houden. 
 

nogmaals bedankt voor de reactie’s


Het is niet per definitie nodig om een nieuwe afstandsbediening aan te schaffen. Je kunt er ook voor kiezen om voor het ‘normale’ tv kijken de afstandsbediening van de tv-ontvanger te gebruiken. Voor de smartfuncties van de tv, kun je dan de afstandsbediening van de tv zelf gebruiken.


Reageer