Skip to main content

Ik heb ook hetzelfde probleem. Op de een of andere dag deed hij het niet meer. Alles al gereset etc. Niks helpt.

Welkom bij ons op het forum @Nicolek91. Wat voor apps werken precies niet meer, en waar gebruik je die? Is dat op de smart tv zelf, zoals in de titel wordt genoemd? Of zijn het de apps op onze tv-ontvanger? Zou je dat kunnen toelichten?


Het gaat eigenlijk om alle app’s. Netflix kan via de afstandsbediening wel afgespeeld worden, maar Videoland niet meer. Dan wordt er aangegeven dat er geen internetverbinding is


Maar waar staan die apps dan? Is dat op jouw tv toestel of op onze tv-ontvanger? Als het onze tv-ontvanger is zou je die opnieuw kunnen instellen en kijken of het daarmee beter wordt. Als het op het tv toestel is kan je kijken of die nog wel verbinden is met het netwerk (behabeld of Wifi).


Ze staan op de tv zelf. Wij hebben draadloze tv, wij gebruiken die kastjes. Meerdere malen internet eruit gehaald en weer opnieuw erin. Helpt helaas niks


Duidelijk, dan hoeven we onze tv-ontvanger niet opnieuw in te stellen, want dat heeft hiervoor geen effect. Het klinkt alsof het tv toestel de verbinding verliest met het internet, hoe is die verbonden? Dat is dus niet hoe de tv-ontvanger is aangesloten, maar het tv toestel zelf. Als dat draadloos (Wifi) is, zou je dat via een kabel kunnen aansluiten en proberen of het daarmee beter gaat?


Het kastje van de kpn gaat via de kabel en het tv kijken gaat draadloos.


Het kastje van de kpn gaat via de kabel en het tv kijken gaat draadloos.

Je kunt een switch aanschaffen …

https://m.apparatuurvoorthuis.kpn.com/nl/511342/switch-netgear-gs105e/?pageCount=1&pos=129

... deze plaats je achter de tv, de kabel die bij de Experiabox vandaan komt gaat dan hierin en vervolgens ga je vanuit deze switch met een kort kabeltje naar de ontvanger en met een ander kort kabeltje naar de tv.