Skip to main content

De HDMI is waarschijnlijk stuk of beschadigd. Bij bewegen van de stekker volgen verschillende foutcodes of helemaal geen beeld. Verschillende HDMI kabels geprobeerd wat niet helpt. Kan deze omgeruild worden?

Ja dat kan, even bellen met de klantenservice maandag. Misschien wel handig dat je minimaal een uur vooraf je belt alle stekkers uit de ontvanger haalt, anders kunnen ze hem niet defect melden en krijg je een welles/nietes gesprek. 08000402. 


Ja dat kan, even bellen met de klantenservice maandag.

Dinsdag. Op maandag zijn de KPN medewerkers allemaal aan het paaseieren zoeken. 


Haha


Een goedemorgen! Allemaal een fijn Pasen gehad? 😜🥚

@RTVK Dat klinkt inderdaad als een probleem met de HDMI kabel of poort. Ben je intussen verder gekomen via de klantenservice? Zo niet, heb je een andere HDMI kabel in huis waarmee je kunt testen wat er dan gebeurt? 


Er is een nieuwe ontvanger onderweg, de oude had de monteur achter de tv geplakt. Dit is een paar keer losgelaten en zal teveel aan de stekker hebben gehangen


Mooi, succes met de nieuwe!


@RTVK Dat klinkt logisch inderdaad. Goed om te horen!


De nieuwe doet het tot nu toe prima, het stekkertje zat meteen vaster in de ontvanger.

Het kan toeval zijn maar de hoofdontvanger liep dezelfde avond ook vast. De foutcodes nagelopen en niets hielp. Uiteindelijk de smartplug in een andere contactdoos gedaan en dat hielp.

Misschien een idee om zoiets te vermelden in het blauwe foutcodescherm.