Skip to main content

hallo .

ik heb een sony ht 7000 soundbar met een  83a90 j sony tv.

allebei nieuw, zoals titel zegt plopt het bij overschakelen dit had ik bij ziggo niet en ik vind het zeer hinderlijk want dit is niet goed voor  de speakers, ik heb alles al nagekeken , hdmi  zelfs andere soundbar maar niets helpt dus het moet bij de kpn of arris liggen.

heeft iemand hier ook last van

Hoi @leonardus10. Welkom op het KPN Forum. Wat een vervelend probleem. Dit probleem heb ik zelf nog niet vaker gehoord. Heb je dit ook wanneer je jouw soundbar loskoppelt en het geluid door de luidsprekers van jouw Sony tv komt?


 dat is een goeie zal ik vanavond eens proberen


 hoi 

ik heb de box alleen op de tv aangesloten en inderdaad het is weg, dat is dus vreemd ik denk dat se sony tv en soundbar niet goed samengaan met de decoder, want bij ziggo had ik het niet .

is natuurlijk wel jammer dat het niet werkt want de plops zijn zo hard dat ik bang ben dat de speakers kapot gaan en het nou niet om te zeggen dat het een goedkoop setje is.

ik kijk het nog even aan vreemd dat niemand anders het heeft, zou de decoder misschien niet goed zijn.

 


Welke tv-ontvanger heb je van ons gekregen? Heb je jouw soundbar d.m.v. een HDMI kabel aangesloten op de tv? Heb je ook andere mogelijkheden om deze soundbar aan te sluiten op jouw tv om te testen of je dan ook een “plop” hoort? 


ik heb de nieuwste kpn 4k tv ontvanger gekregen.

ik heb alles al geprobeerd plop blijft,  alleen als ik de decoder rechtstreeks op de tv aansluit is het weg maar dan kun je weer niet het menu zien van de soundbar n via de tv , ik wil wel alles aansluiten zoals het hoort, zoals gezegd bij ziggo was het niet, dus ik denk er over om weer terug te gaan want de tv is er een van 7600 euro dus die wil ik niet graag kapot zien gaan, en is pas nieuw evan als de soundbar, misschien optie proberen om de tv ontvanger te wisselen dan weten we het zeker


We gaan het gewoon proberen. Wil je jouw naam, postcode, huisnummer en klantnummer achterlaten in het KPN Forum profiel en een berichtje in dit topic dat je dit hebt gedaan? Dan zoek ik voor je uit of het mij lukt om deze tv-ontvanger om te ruilen. 


ha super dat zou fijn zijn 


ik heb de wijzigingen doorgevoerd.

mvgr Leon


@leonardus10 Ik heb dit probleem ook intern doorgezet. Een nieuwe tv-ontvanger gaat waarschijnlijk het probleem niet verhelpen. Het probleem is waarschijnlijk te verhelpen door in het menu het geluid in te stellen op stereo. Zie afbeelding hieronder. Laat je ons weten of dit het probleem verhelpt

 

 

 

 


 klopt dat heb ik natuurlijk al geprobeerd en dan is het weg maar dit is natuurlijk geen optie ,want dan heb ik geen 5.1 geluid,en daar heb ik natuurlijk niet zon dure set voor staan

nee ik weet genoeg nogmaals bij ziggo had ik het niet nu wel ,dus ik ga weer overstappen

bedankt voor alle info

gr 


Ik vind het een rare situatie dat er dan gezegd wordt dat je het maar op “Stereo” moet zetten, want ik heb hier ook last van. En ik heb een Samsung tv en soundbar, en ik heb ook de 4K van de Arris 5202. Dus dat probleem is bekend @Vikash, zie deze topic: 

@Alexandra is er namelijk ook mee bezig. 😉


 juist ,daarom reageer ik ook zo.

als kpn  zegt zet het maar op stereo dan ben je er vanaf dan erkennen ze gewoon dat er iets niet klopt.

laten we hopen dat ze er iets mee doen, en niet met  een onzinnig antwoord komen.

gr leon


volgende vraag, want ik heb het idee dat ze er niets mee doen, mag ik dit abonnement opzeggen , ik heb een contract tot eind van dit jaar.

Maar ik ben niet tevreden  ivm het bovenstaande, dus is dit een reden, om het eerder op te zeggen .

gr Leon


Het probleem is inderdaad bekend. We hebben het doorgegeven aan onze specialisten, helaas is er op dit moment geen (andere) oplossing voor dit probleem. 

@leonardus10 Ik weet eerlijk gezegd niet of dit een reden is om het abonnement eerder op te zeggen. Ik verwacht het niet, maar daarvoor kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice (0800 0402). Zij kunnen jou doorverbinden met de afdeling dat hierover gaat. 


oke bedankt voor je inzet.

jammer bij ziggo kunnen ze dit wel oplossen .

geen goede reclame voor kpn lijkt me.

ik zou zeggen probeer het op te lossen dit scheelt jullie klanten want ik zou zeggen ga niet naar kpn.

gr Leon

 


even nog je zegt zet maar op ,stereo dat dat het beste antwoord is,maar dat klopt niet.

Het is het onzinnigste antwoord natuurlijk, dat is hetzelfde om te zeggen een auto met 6 versnellingen maar je mag maar gaan tot de 5 e versnelling.

gelukkig nog maar 6maanden, gaan we weer terug naar ziggo,

gr leon


Ik had je graag een antwoord willen geven, alleen heb ik dat op dit moment niet. We hebben dit doorgegeven aan onze specialisten. Zij geven aan dat het een bekend probleem is maar dat er niet gelijk een oplossing is hiervoor. Zodra er wel een oplossing is zal ik dat hier delen. 


maar ondertussen zitten we er wel mee.

en er word ook geen passende oplossing voor gezocht.

maar oke we wachten nog af, helaas moet ik wel want ik kan pas over een maand of 6 weg.

gr leon