Skip to main content

Bovenste menu staat altijd standaard op gids, kan dit aangepast worden?

  • 12 September 2024
  • 2 reacties
  • 39 keer bekeken

In het bovenste menu (pijl omhoog), staat altijd standaard de gids geselecteerd. Ook als bijv. de zender geselecteerd was via ‘Nu op TV’ of naar een opname gekeken wordt.

Het lijkt mij logischer als standaard het laatst gebruikte menu item geselecteerd staat. Of anders dat het configureerbaar is. Ik gebruik de gids zelden tot nooit, dus het is vrijwel altijd een extra onnodige handeling op deze manier.

Kan dit aangepast worden?

Hi @k-lot! Begrijpelijke vraag als je deze functie verder zelf niet veel gebruikt, maar helaas niet één die op de planning staat. 

Je kunt dit als suggestie opgooien in het TV+ Feature Requests topic van één van onze communityleden. Wie weet lopen er meer gebruikers tegenaan. 🙂
Verder kun je via de Product Updates zien wat er precies verandert met elke update. Mocht je dit interessant vinden, dan kun je je ook abonneren op de Product Updates via de Abonneren knop rechts bovenin. 
Je krijgt dan een mail wanneer er een nieuwe update gepubliceerd is.


@k-lot Het is wel gedacht, gids staat in het midden van de bovenbalk. Naar links zijn 3 items, en naar rechts 4. Zo hebben mensen gemiddeld minste stappen nodig om naar de gewenste menu te komen.


Reageer