Skip to main content

Via Facebook was gedeeltelijke terugbetaling abbonementsgeld beloofd (voorheen Telfort, wat veel beter werkte) ivm slecht functioneren TV  / storingen. Volgens u was het eerst nodig de periode te weten en er was nu van u een bericht dat het verbeterd is volgens u. Daarmee weet u de termijn maar hoe zit het nu met de compensatie?

Zeggen ze net via Facebook dat we tijdelijk extra zenders krijgen. Pfff, je moet klanten dan keuze geven deel geld terug of wat zenders er bij (die ik nooit kijk). Dit is een vorm van oplichting. Wanprestatie leveren en dan dit?


ZIGGO via Consumentenbond overstappen, krijg je nu veel korting (-:

 


Ja en vooral de mediabox XL krijgen!

 

Geweldig stuk techniek!

 

 

In het jaar 2000 althans😜

 

 

Overigens is iemand van oplichting beschuldigen niet netjes (en eventueel zelfs strafbaar) dus pas daarmee op voor je eigen bestwil.


ik heb schriftelijke belofte van hun dat er compensatie zou volgen. die paar zenders zijn dat niet…

mediabox XL van Ziggo bevalt goed?


Ik denk het (niet).

https://tweakers.net/pricewatch/789053/ziggo-mediabox-xl/reviews/

Ziggo heeft wel een goede box, de Mediabox Next, maar daar betaal je ook wel wat voor, heb je wel het beste wat er te krijgen is op de kabel markt.

https://tweakers.net/pricewatch/1369090/ziggo-mediabox-next/reviews/

 

En ja, compensatie en compensatie, kunnen twee dingen betekenen, in dit geval stelt het weinig voor inderdaad, maar heb je schriftelijk vermindering van je abonnementsgeld toegezegd gekregen, dan heeft er iemand voor zijn beurt gepraat.