Skip to main content

Goedemorgen,

Wij hebben 3 decoders waarvan er 1 vanmorgen defect is gegaan.

decoder geeft geen spanning meer. Een andere op hetzelfde netsnoer werkt wel.

kan deze omgeruild worden ?

Hoi @B. Deinum. Welkom op het KPN Forum. Wat vervelend dat één van jouw ontvangers defect is. Wil je het KPN Forum profiel aanvullen met jouw naam, postcode, huisnummer, klantnummer en het serienummer van de tv-ontvanger? Het serienummer vind je op de onderkant van de tv-ontvanger en mag je achterlaten in het “Persoonlijke opmerkingen” veld van jouw KPN Forum profiel. Zodra we jouw gegevens hebben kunnen we een nieuwe tv-ontvanger toesturen. Laat je een berichtje achter in dit topic nadat je dit hebt gedaan?

 


Hoi @B. Deinum. Welkom op het KPN Forum. Wat vervelend dat één van jouw ontvangers defect is. Wil je het KPN Forum profiel aanvullen met jouw naam, postcode, huisnummer, klantnummer en het serienummer van de tv-ontvanger? Het serienummer vind je op de onderkant van de tv-ontvanger en mag je achterlaten in het “Persoonlijke opmerkingen” veld van jouw KPN Forum profiel. Zodra we jouw gegevens hebben kunnen we een nieuwe tv-ontvanger toesturen. Laat je een berichtje achter in dit topic nadat je dit hebt gedaan?

 

Het is alweer een tijdje geleden. Ik zie dat je nog geen gegevens hebt achtergelaten in jouw KPN Forum profiel. Ik ga er vanuit dat je het via een andere weg hebt opgelost. Als dit niet het geval is, dan weet je ons te vinden.