Skip to main content

Heb volgens de site alle mogelijke reset en herinstalleringen gedaan. Toch blijft de dvd die verbonden is met het modem, rood knipperen. Heeft het zin om de modem te resetten of is er iets anders aan de hand?

Welk type DVS heb je?

Je hebt een utp kabel tussen modem en dvs?

Zit de DVS in een vast stopcontact (geen stekkerdoos), en in geval van dubbel stopcontact,  niks in de 2e?

Heb je al geprobeerd de verbinding opnieuw op te zetten door het knopje 4 sec ingedrukt te houden zodat deze gaat knipperen? Zelfde dan bij de 2e doen. Daar heb je 1 a 2 minuten de tijd voor en anders steek je ze gestapeld inelkaar om nietmte hoeven lopen.


Hoi,

het is een dvs1200 welke inderdaad met een utp kabel is verbonden met de modem.

de configuratie met stekkers zit al maanden hetzelfde (enkel stopcontact voor dvd). Verbindingen al meerdere malen opnieuw opgezet en ook gewisseld met dvd. Niets helpt 


Je zou eens de app Devolo Cockpit kunnen downloaden, daarmee kan er net iets meer uitgelezen worden. Dit kan hier: https://www.devolo.nl/support/downloads/download/devolo-cockpit (je krijgt een pop-up om voor de nieuwsbrief aan te melden maar deze kan je wegklikken). 

 

Met deze applicatie kan je kijken of ze überhaupt wel koppelen. Voor de zekerheid, heb je een andere kabel tussen modem en de primaire DVS1200 al geprobeerd? Mogelijk dat hier een defectje in is ontstaan door de tijd heen. Omdat beide DVS’en het niet doen als ze direct zijn aangesloten heb ik het vermoeden dat het iets met die kabel te maken heeft.

 

Â