Skip to main content

Goedenavond,

 

Na het installeren van tweede tv ontvanger met DSV, juiste bekabeling en goede internetverbinding verschijnt F139. Na het proberen in het menu software verwijderen pakt hij deze menukeuze niet en blijft opnieuw opstarten met dezelfde melden. Heeft iemand tips? Alvast bedankt. 

De tip is gebruik een kabel. Probeer daarna de dvs weer.


Dank je voor de tip. We hebben het geprobeerd, maar ook na het rechtstreeks aansluiten van de ontvanger  op de Experiabox blijft dezelfde melding verschijnen en lukt het niet om de software te verwijderen (alhoewel het menu wel naar voren komt en geselecteerd kan worden - hij blijft herstarten). 


Welk type ontvanger heb je en heb je en al teruggezet naar fabrieksinstellingen?


Model HMB2260 V2 

Via hetzelfde menu als software verwijderen geprobeerd om de fabrieksinstellingen terug te zetten. Net als bij software verwijderen lijkt hij de menukeuze te pakken maar start vervolgens opnieuw op.

 

Is er een manier om het te resetten rechtstreeks op het apparaat of enkel via menu?


Hier kan je vinden hoe je kan resetten zonder menu. 


Deze hebben we al verschillende keren geprobeerd. De opties komen tevoorschijn maar de acties worden niet uitgevoerd.


Het enige wat je nog kan proberen is een andere kabel.  Werkt dat ook niet bel dan 0800-0402. Tegen de computer die je aan de lijn krijgt zeg  je ik wil een medewerker spreken en dan vertel je het verhaal. 


Goedemorgen @JenJ, welkom!

Lastig dat je deze foutmelding te zien krijgt. Ik zie dat Joep je al te hulp geschoten is, en dat je verschillende dingen hebt geprobeerd. Ik hoop dat je er intussen, eventueel met hulp van de klantenservice, uit gekomen bent. Laat het anders gerust weten.