Skip to main content

Beste,

De afgelopen drie maanden heb ik ESPN drie maanden gratis gekregen om te proberen.  Dit verliep op 25 juni. In de dagen daarvoor en ook daarna heb ik diverse keren de optie uitgezet en bevestigd, zoals omschreven. Ik was bijzonder verbaasd te constateren dat ESPN steeds weer opnieuw was toegevoegd, met als consequentie dat de abonnementskosten doorlopen.

Onlangs kreeg ik de optie 3 maanden sneller internet te proberen van 100 naar 200 mb. Nadat de optie was aangevinkt bleef mijn internetsnelheid de afgelopen dagen meerdere keren meten voor zowel de download als de uploadsnelheid nog onder de 20 mb.

Tot slot viel gisteravond mijn ITV uit.  Later werkte alleen boven en beneden nu nog steeds niet, Code F143. Ik heb alle aangegeven instructies gevolgd, maar toch op heden werkt mijn ITV beneden alleen met kabel.

 

Graag hoor ik of jullie ook op deze ervaringen hebben en tevens mogelijke oplossingen.

Bert

Het ESPN gebeuren zou een kpn-moderator naar moeten kijken. Ik kan niet in de administratie. Vul je daarvoor je profiel even in indien nog niet gedaan. Dan kunnen ze e.e.a. opzoeken.

Foutmelding 143 is vrijwel altijd :wink: een probleem met een Draadloze Verbindingsset. Die doet het dan niet.

Wat te doen bij foutcode.tv/143 .

De DVS 200, een behoorlijk oud model.

DVS 200 / MT 2360

 


Beste Peter,

Goede suggestie, maar de draadloze verbindingsset werkt prima. Heb ik gecontroleerd.

Groeten,

Bert

 


En toch…

Ik houd het op de DVS. Dat zeg je feitelijk zelf ook.

toch op heden werkt mijn ITV beneden alleen met kabel.

Het tv signaal is goed. Anders zou die boven het ook niet doen. En beneden via kabel ook niet. En via kabel werkt het wel.


Nee Peter sorry voor de verwarring. Hij werkt nu op de kabel omdat draadloos niet werkt


Hij werkt nu op de kabel omdat draadloos niet werkt

PRECIES!

Omdat de DVS een storing vertoont.:wink:


Goedemorgen @BdeR!

Wanneer je foutcode 143 hebt op je tv, dan ligt dat inderdaad vaak aan de verbinding tussen de Experia Box en de tv-ontvanger. De foutmelding komt vaker voor als de tv-ontvanger draadloos op de Experia Box is aangesloten, een draadloze verbinding is namelijk gevoeliger voor storingen. Mooi om te lezen dat het gelukt is om de tv-ontvanger bekabeld aan te sluiten en dat het probleem daarmee verholpen is.

Wat betreft het niet kunnen wijzigen van je abonnement zie ik dat je gisteren telefonisch contact hebt gehad met één van mijn collega's. De 200 Mbit/s en het ESPN Pakket zijn beide uitgezet.


Klop Jose, maar ik heb nog ESPN dus ook Jasper is het niet gelukt. Misxchien lukt het jou wel. En ik neem ook aan dat de kosten ook worden tereggedraaid.

Dank voor je bericht

Groeten

Bert


Beste Jose,  Nog even een klein resume van wat er gebeurd is en de stand van zaken.

Op 24 maart heb ik van u het aanbod gekregen voor 3 maanden gratis ESPN. Omdat ik er geen gebruik van maakte heb ik dit tijdig op 22 juni uitgezet.

Daags daags daarna bleek ESPN gewoon weer aan te staan en ook na de 24ste juni heb ik het nogmaals geprobeerd, maar ook toen lukte het niet.

Ik heb het probleem op het forum gezet en daar in eerste instantie onvoldoende/geen antwoord op gekregen. Om die reden heb ik met de klantenservice (Jasper) gebeld.

Die heeft in mijn bijzijn de optie uitgezet samen met de optie voor 3 maanden gratis sneller internet, want mijn up- en download snelheid kwam niet boven de 20 mb. dus internet was niet sneller.

De volgende dag bleken de opties toch weer aan te staan en kort daarna kreeg ik van u het bericht dat uw collega (waarschijnlijk Jasper) de opties had uitgezet. Tot op vandaag staan de 2 opties nog aan. De afgelopen dagen heb ik diverse keren de opties uitgezet, maar nog steeds staan ze weer actief.

 

Mijn dringende verzoek aan u is :

 

1) ESPN per 24 juni uitzetten en de onterecht berekende kosten terugboeken

2) Het aangeboden snellere internet uitzetten, omdat het niet werkt.


Hoi @BdeR!

Dank voor de samenvatting! Het klopt dat ik eerder aangaf dat mijn collega het voor jou had uitgezet! Daar leek het op dat moment ook op; de wijziging stond er in maar was nog niet verwerkt. Er lijkt nu echter toch iets mis te gaan met de wijziging, hij lijkt op de één of andere manier geannuleerd te zijn en het lukt mij helaas niet om een nieuwe wijziging in te voeren. Ik heb het daarom doorgezet naar de technische afdeling met het verzoek mee te kijken naar en oplossing. Ik verwacht hier binnen 3 tot 5 werkdagen terugkoppeling van te krijgen. Vervolgens zal ik jou op de hoogte brengen.

Excuses voor het ongemak! Zodra alles is opgelost en de betreffende pakketten uitgezet zijn, zal ik de onterecht in rekening gebrachte kosten voor je vergoeden.