Skip to main content

Mijn box valt ook regelmatig even uit op foit code f303 maar haat na een 10 seconde ofzo weer verder. Mega irritant reset heeft geen nut gehad. Vooral als je eenn.bopname aan het kijken bent is het vervelend omdat hij dan weer bij tv kijken start. Een keer of 4 laatst bij kijken van een opname van een uur.

*Admin: eigen topic voor je vraag aangemaakt

Hi Xouter, welkom op het forum. 

Dit hoort zeker niet te gebeuren. Hoe is de ontvanger aangesloten op de Experiabox, rechtstreeks met een kabel? Of maak je gebruik van de witte draadloze adapters in het stopcontact? Ervaar je dit probleem op meerdere ontvangers? Indien je meerdere hebt. 

Zou je ook je KPN profiel willen aanvullen met alle relevante gegevens en hier een seintje willen geven als je dit hebt gedaan? Dan kijk ik ook even mee. 


Xouter, ik heb helaas geen reactie meer van je gehad. Laat me gerust weten of ik alsnog iets voor je kan doen. 


 Hij is aangesloten direct met kabel van expedia  box (router) in de meterkast met kabel naar de tv ondvanger (box) onder tv. Kabel is ongeveer 20 meter door eigen buis in de muur type kabel is cat5.

Heeft al ruim een jaar zonder probleem gewerkt maar laatste maand is het knudde en wifi wekt al een jaar niet goed in huis zelfs niet met extra zender op verdieping maar dat heb ik opgegeven gelukkig bestaat G4.

Gr marchel

 


Als u op diezelfde kabel een laptop aansluit, heeft u dan gewoon internet via die kabel? WiFi (op de laptop) daarbij eventueel uitzetten. Een speedtest doen is daarbij dan wel aardig.


Ja dat werkt gewoon full speed

Maar probleem is er maar een paar seconden .

 


Welke tv ontvanger en experiabox heb je eigenlijk?


Type Aris?

In de meterkast ga ik nu niet kijken:sweat_smile:lig lekker onder dekens.…

Maar denk een Expedia V10.

Overige 2 boxen doen dit niet zal ze morgen is wisselen.:ok_hand:


Goed idee, welterusten:blush:


Een stuk duidelijker. Zou je alsnog je profiel willen invullen? Dan kan ik ook even meekijken.Â