Skip to main content

Omdat ik poorten tekort kom op modem V10a heb ik switch TP-Link SG-105 opgenomen in het netwerk. De receiver Motorola VIP1853 voor de 2e tv krijg ik niet werkend. Eerst F103, waarop ik alle acties zoals KPN die voorschrijft heb uitgevoerd. VIP1853 startte toen helemaal goed op, dus heb ik deze weer achter de switch geplaatst, waarna deze opstartte tot 85% en vervolgens F563.

Deze switch ondersteunt IGMP snooping en heb ik aangeschaft op het moment dat de Netgear niet beschikbaar was in de KPN webshop.

De Motorola is verouderd. Die kunt u omruilen:

https://www.kpn.com/service/televisie/servicetool-apparatuur-wissel.htm#/0001

Maar daarvoor moet die het wel doen. Sluit u hem wel rechtstreeks op de Experiabox aan? Niet via de switch? 

De TP-Link SG-105 ondersteund geen IGMP-snooping. De TP-Link SG-105E wel.

 


Dank voor de reactie. De Motorola zal ik proberen te ruilen. De tp-link sg105 ondersteunt volgens de specs wel degelijk IGMP snooping, maar is daarnaast unmanaged. Is dat dan het probleem?

 

 

 


Dan is die switch prima,De motorola kan je ook omruilen als die niet werkt,Als hij maar geactiveerd is met het abonneenummer en pincode.


Hoi @MMVK. Welkom op het KPN Forum. Wat vervelend dat je deze foutcode te zien krijgt. Heb ik inmiddels al een nieuwe tv-ontvanger in huis en is het probleem daarmee verholpen?


@MMVK Ik heb niets meer van je gehoord dus ik ga er vanuit dat het probleem inmiddels is verholpen. Als je onze hulp toch nog nodig hebt, dan weet je ons te vinden. :relaxed:


Receiver ontvangen, hartelijk dank. Maar door omstandigheden even niet in de gelegenheid deze te installeren.


@MMVK

Ik zie dat je nog een hele oude KPN tv decoder hebt.

De Motorola 1853 mag je omruilen voor de nieuwere modellen. Zie hier. 

Heb je hem al omgeruild, ik zag dat @Nick83 het al had aangegeven.

 


De nieuwe tv ontvanger geinstalleerd en deze doet het, ook achter de switch TL-SG105. Het probleem zat dus duidelijk in de oude Motorola 1853. Probleem hierbij opgelost. Hartelijk dank voor de suggesties.


Wat goed om te lezen dat het probleem is verholpen met een nieuwe tv-ontvanger. Als je in de toekomst nog andere vragen hebt, dan horen we het graag! :relaxed: