Skip to main content

Wat is er aan de hand? Ik kon zojuist niet het NOS Journaal van 17 uur bekijken maar kreeg het journaal van gisteravond.
Inmiddels al meerdere keren opnieuw ingelogd, cookies verwijderd etc. maar voor NPO1 blijft de gids de programma's van gisteravond tonen.

 

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

*Admin: topic verplaatst naar juiste board

Ja, hij klopt niet. Althans… tot 18:00 uur. Ook op de decoder niet. Een 63 uren durend gesprek met de minister president staat er voor. Hij ziet er nog fris uit in het debat van vandaag :grin: .

Sinds het nieuws van 18:00 uur klopt de gids weer.


Hallo @JeeWee65 ,

De specialisten hebben ernaar gekeken. Er zat een fout in de gidsinformatie die ze vanuit NPO ontvangen hebben. Er wordt nog gekeken of het hersteld kan worden, maar ze zijn er bang voor dat dat niet lukt. In de nieuwe gids voor de nieuwe week moet het sowieso weer opgelost zijn, verwacht men.

bron : moderator Alexandra 

Op dit moment heb je www.npostart.nl als alternatief. 

edit 1 maart :  

Inmiddels is het vanaf 18 uur gisteren (28 februari) hersteld. Programma's van vóór 18 uur kunnen helaas niet meer hersteld worden. Excuses voor het ongemak!


Hoi @JeeWee65, fijn om te zien dat je al zo goed geholpen bent door @Noordzee en @PeterG :) Als je nog vragen hebt, laat het dan gerust weten.