Skip to main content

Hallo de laatste weken krijgen wij continu code 143 moet dan de de dvs weer koppelen en resetten deze doen het dan weer even tot de volgende foutcode. Nou hebben wij de modem op de eerste verdieping staan gekoppeld met 1 dvs dan staat er op zolder een Artis V2 en beneden ook op de eerste en beneden verdieping zit de dvs gelijk in het stopcontact aan de muur op zolder was dit niet mogelijk dus moest dit anders aangesloten worden kan dit de oorzaak zijn van de foutcode had hier nooit last van maar sinds de nieuwe update heel veel last mee zeer irritant wat kan kunnen jullie hieraan doen.

Hoi @Iefie, welkom op het forum!
Deze foutcode is inderdaad eigenlijk altijd te herleiden naar dat de DVS adapters geen onderlinge verbinding met elkaar hebben. Op de adapters zul je ook zien dat de lampjes niet wit branden als je deze storing hebt.
Op deze pagina kun je 5 stappen vinden om problemen met je adapters op te lossen maar we raden wel écht aan om de adapter direct in het stopcontact in de muur te doen en niet in een stekkerdoos. Daarentegen mag de stekkerdoos wél in de adapter!

In dit topic kun je nog meer tips vinden om problemen met je DVS1200 op te lossen.


Hoi Thomas,

Wij hebben sinds dat wij op zolder de dvs ook rechtstreeks in het het stopcontact hebben gedaan nauwelijks meer storing gehad dus blijkt te werken👍👍