Skip to main content

Gelijk gekeken naar de glasvezel doos en daar was het onderste ledje uit, geen verbinding dus. Stekker er uit en er weer in en een minuut later verbinding, na een kwartier weer hetzelfde ook modem reset gedaan tv ontvangers herstart geen resultaat valt nog steeds uit met die foutcode. Lijkt erop dat er iets misgaat met het glas. 12 april voor het eerst na 12 maanden zonder echte problemen 

 

Admin: afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt

Als kpn zou ik de server (s) een update geven. Voor mij staat vast dat de verbinding naar buiten weg is als deze fout optreedt nu veel duidelijker zichtbaar dan met dsl. Of de nieuwe glasontvangers/zenders zijn nu al op. Zit zelf in de industriële elektronica en weet dat dit zeker voorkomt.


5e keer vanavond Stb nfc 400 wat een ellende. Hersteld zichzelf ook. Denk dat de commerciële zenders hier niet blij mee zijn want tot 3X precies in het reclameblok 


Niet alleen tv btw alle internet is weg


Beste @BruinB, welkom! Heb je de probleemoplosser voor tv al eens doorgelopen? Deze foutcode kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Ervaar je de foutcode nu nog steeds? Mocht al je internet ook steeds wegvallen, zou je het modem eens kunnen resetten en de kabel van en naar het IS/RA punt/glasvezelkastje eens controleren?


@BruinB 

Zit er een DVS tussen?

Welke KPN tv decoder heb je?


Inmiddels goed geholpen, nieuw modem en een nieuw nt1 kastje. Nt1 ziet er heel anders uit glas + netwerk in 1 behuizing. Lijkt goed te gaan nu. En idd alles bekabeld met cat5e en cat6.