Skip to main content

We logeren bij familie en krijgen geen beeld op Loewe tv, melding geen ingangssignaal op antenne (ANT2) herkend. Alle tips geprobeerd, maar via av knop geen beweging op afstandsbediening om te selecteren. Graag hulp om dit probleem op te lossen.

*Admin: reactie afgesplitst, eigen topic aangemaakt.

Goedeavond. Laifun .als het om de KPN decoder gaat  die  gaat via HDMI ingang op de tv en niet via antenne in gang .daar heeft u een HDMI kabel voor nodig 🤔


Beste, de tv heeft altijd gedaan, doordat ik op een verkeerde knop drukte om de tv uit te zetten, is deze melding gekomen. Daarvoor heeft het goed gewerkt. Vreemd toch? Wat doen wij verkeerd?


Zit er een knopje source op de afstandbediening?


Hoi @Laifun, is het inmiddels al gelukt? Het lijkt inderdaad een source/AV/HDMI-ingang probleempje te zijn. Mocht je nog hulp nodig hebben dan hoor ik het graag.


Hoe gebruik je de TELEVISIE bij je familie? Je kunt je eigen ITV TV ontvanger alleen gebruiken indien zij ook KPN ITV afnemen. Of gebruik je Chromecast i.c.m. je mobiel? I.i.g. dien je HDMI (ingang) te hebben en niet Antenne.

Je zult de juiste ingang moeten gebruiken; meestal (1 v.d.) HDMI. Dat gaat het beste met de originele eigen afst.bed. van Loewe.