Skip to main content

Sinds vorige week heb ik mijn 2e ontvanger in gebruik genomen nadat deze 3 jaar op zolder heeft gelegen. Alleen laad hij nu helemaal geen tv gids. En ook niet die balk onderin waar de programma's instaan. Ik heb m al een keer helemaal opnieuw opgestart. Al eens 2 uur op npo 1 laten staan. Wat kan ik hieraan doen?

Goedemiddag beste dan is hij waarschijnlijk uit het systeem gehaald 

Belt 0800 0402 gratis kpn voor advies.😉


Hallo @Geen tv gids 

 

Buiten wat @cornelis48 zegt zou het ook kunnen komen omdat in die 3 jaar het TV platform is veranderd.

Wat je kan proberen is om hem een “frisse start” te geven, dan reset je hem naar fabrieksinstellingen en hopelijk lukt het de TV-ontvanger dan om verbinding met het nieuwe TV platform te krijgen.

Zie hier voor de procedure: https://www.kpn.com/service/televisie/problemen/frisse-start.htm

 

Als het een nog een Motorola is dan zou ik dat overigens niet eens proberen, die mag je sowieso al omruilen voor een nieuwe via deze webpagina: https://www.kpn.com/service/televisie/servicetool-apparatuur-wissel.htm#/0006.1


Deze heeft de wisseling naar het nieuwe platform, half mei 2020, gemist. Er staat dus zeer verouderde software op. Gaat niet meer werken. Omruilen via KS lijkt mij de enige optie. Tel. 0800-0402 ( maa- vrij 8:00 tot 20:00 uur)


Hoi @Geen tv gids en welkom op het forum! Ik zie dat je al tips hebt gekregen, dank jullie wel! 💚 Is het hiermee gelukt om hem om te ruilen, of aan de praat te krijgen? Zo niet, dan noemde je ook dat je hem een uur lang op NPO 1 had laten staan. Is het toevallig een Digitenne ontvanger?