Skip to main content

Door een verbouwing hebben we geen kabel meer van de modem naar de TV (ontvanger). 
Nu hebben we alleen streamingsdiensten op onze smart tv, maar we willen ook graag weer “gewoon tv kijken”. We hebben dus wel wifi en de tv doet het ook. Maar kunnen we deze twee ook draadloos aan elkaar verbinden zodat we ook tv-zenders kunnen kijken? 

 

contact krijgen met KPN zelf is een uitdaging… 

Beste @Irene1213,

Dat is niet fijn, maar kan je geen UTP-kabel van de modem naar jou tv ontvanger leggen? Als je een KPN TV+ Box (tv-ontvanger) hebt dan kun je die ook via WiFi laten lopen, ik kan je alleen niet garanderen dat je dan een stabiele verbinding hebt. Dit heeft ermee te maken dat er veel verkeerssignalen door de lucht gaan.


Hallo @Irene1213, de KPN TV+ tv-ontvanger kan via wifi worden aangesloten. De andere type tv-ontvangers van KPN hebben toch echt een kabel nodig om het tv-signaal te ontvangen. 


Als je een smart-tv van Samsung of LG hebt of eentje met Android-TV besturing dan kun je nog de KPN iTV app erop downloaden van uit de app store cq Play Store. (ontvanger wel houden; er hoort min. één ontvanger in een KPN TV abonnement)

Of je zou kunnen overstappen naar het nieuwste abonnement. Daar zitten ontvangers bij die via wifi kunnen verbinden. De ontvanger moet sowieso met een hdmi kabel met de tv verbonden worden. 

Als je dan toch verbouwde had ik gelijk een kabel van modem naar plek tv gedaan…