Skip to main content

Waarom worden er geen nieuwe films in het pluspakket toegevoegd

Hoi @Bewi . Ik moet je bekennen dat ik het niet iedere maand bijhoud maar volgens de website wordt er iedere maand iets toegevoegd.

https://www.kpn.com/beleef/films-tv/films-in-het-pluspakket.htm

Wat zijn jouw ervaringen dan?


Erwin,

Op de door jouw getoonde  pagina staat volgens mij alleen maar een greep uit het gort oude pluspakket assortiment. 

Als er vernieuwingen zijn vinden we dat al gauw terug op breedbeeldweetjes, maar volgens mij zijn de onderstaande de laatste. Peter corrigeert me wel als ik het mis heb. 

https://breedbeeldweetjes.wordpress.com/2020/01/02/kpn-voegt-diverse-titels-toe-aan-het-pluspakket-o-a-greys-anatomy-weer-terug/

Dus welgeteld 3 films dit jaar plus 2 kinderfilms. 


Mijn ervaring en die van vele anderen die ik  heb gelezen zijn, dat er het laatste half jaar

maar een enkel film is toegevoegd.

Kunnen ze dan beter ook maar geen reclame meer mee maken


Ik zie dat er in het begin van 2020 een aanvulling is geweest. Daarna blijft het inderdaad erg rustig. De website dekt wat dat betreft niet meer de lading. 

Ik zal contact zoeken met de mensen die over de content gaan.


Een vriend van mij, die hier 2-wekelijks komt eten en film kijken, klaagde hier ook al over (hij weet hoe actief ik voor/bij kpn ben). Kon niets anders dan bevestigen aangezien ik hier ook al diverse opmerkingen voorbij heb zien komen.

Overigens gebruik ik met de film die ik met hem kijk Netflix danwel Videoland. (Pluspakket heb ik ook maar moet bekennen daar On Demand eigenlijk nooit van te gebruiken)


Hoop dat je iets positiefs bereikt

Erwin. Kpn moet nakomen wat ze beloven of er iets anders tegenover  stellen. Men betaald voor het plusPakket maar krijgen niet het beloofde  .