Skip to main content

TV./rado ..de kpn app gaat niet hoger

dan knaal  538 .....waar blijft de Rest? Henk  van der Maten tel *. ..... bvd 

*Admin: 06-nummer in profiel gezet i.v.m. privacy.

Dat klopt, @hvdmaplanet.nl .

In de app zitten alleen TV kanalen, geen radio.


Hoi @hvdmaplanet.nl. Welkom op het KPN Forum! Ik zie dat @PeterG al een antwoord heeft gegeven op jouw vraag. Als je toch nog vragen hebt, dan horen we dat graag van je!


Verder verschilt het aanbod op de verschillende applicaties en tv kastjes.

Er is een verschil in wat je kunt zien op de verschillende apparaten. Dit heeft te maken met de rechten die beschikbaar zijn voor deze apparaten. Deze verschillen zitten voornamelijk op het aantal zenders. Op de iTV app en webapp heb je toegang tot +/- 60 zenders (ipv de totale +/- 70 zenders). Hierbij heb je buitenhuis met de app toegang tot +/- 40 zenders. Van de beschikbare zenders in de app zijn de volgende functionaliteiten beschikbaar: Live, Begin gemist, Live TV pauzeren, 7 dagen Terugkijken en Opnemen. Ook kun je films en series van het basis- en pluspakket bekijken.

We zijn continue bezig met het verbeteren van de diensten. En proberen de ervaring die je op het grote scherm thuis met jouw kastje krijgt, ook in de (web)app te geven.

Het zenderoverzicht voor Online tv-kijken (thuis) en Online tv-kijken (onderweg) vind je op de zenderpagina onder ‘Welke zender zoek je’.