Skip to main content

Ik kijk GTST Classic op Videoland maar voor alle mensen die dat kijken is balen Dat aflevering 0929 van seizoen 4 waar ze nu mee bezig zijn niet de goeie aflevering is het is een oudere van de vorige seizoenen nummer klopt wel maar Aflevering niet Videoland en KPN gaan het oplossen maar duurt wel lang ik heb er Maandag Jl over geïnformeerd maar de andere afleveringen staan er wel goed op 0930 tot 0934 raar dat aflevering 0929 niet klopt we kunnen nu natuurlijk niet kijken met ze.n allen verder.

 

*Admin: topic verplaatst naar juiste board

KPN kan niets veranderen aan de programmering bij Videoland. Dat is je ook al eerder verteld. Je kunt dit het beste dus (nogmaals) aangeven bij Videoland. Bijvoorbeeld door een bericht te plaatsen op hun Facebook-pagina.

https://www.facebook.com/Videoland/


Videoland is ermee bezig maar het schijnt moeilijk te gaan de aflevering 0929 klopt wel alleen de aflevering zelf niet dat hoort niet bij seisoen 4 maar bij de vorige seisoen moet kunnen iedereen heb dat uiteraad dat dat aflevering niet klopt.


Hoi @Jolanda. helaas hebben we inderdaad weinig invloed op het aanbod van videoland.
Ook leuk om te weten misschien is dat je via https://www.videoland.com/nl/ideeen/ zelf verzoekjes in kunt dienen bij videoland! 


Videoland is ermee bezig om aflevering 0929 toe te voegen van seizoen 4 nu staat er op dat getal een oudere Aflevering van de vorige seizoen moet lukken daarna de afleveringen 0930 tot 0936 staan er wel op iedereen kan nu geen GTST Classic verder kijken die Videoland hebben.

Â