Skip to main content

Bij ons is dit ook het geval. Voorheen nergens last en sinds overgang naar KPN dagelijks last van storingen. Ook na de ‘frisse start’ en terugzetten naar fabrieksinstellingen.

Ik heb hier andere mensen ook al over gehoord. 
 

Hoop dat dit snel opgelost wordt!

 

Admin: eigen topic voor vraag aangemaakt

Welkom op het forum.

Welke KPN IPTV decoder heb je?

Hoe is hij met de Experiabox aangesloten?

Wat is jouw echte downloadsnelheid? 

Ik ga ervan uit dat je hem niet 100% uitzet, maar op standby zet. 


Hoi @Tine500, welkom hier. 

Dit komt niet door het samengaan, maar haperend beeld is wel vervelend. Heb je het modem al een herstart en de tv-ontvanger een reset gegeven? Of de stappen voor problemen met tv kijken eens doorlopen? Helpt dat niet, kun je vertellen hoe de ontvanger is aangesloten op het modem? Rechtstreeks met een kabel of met draadloze adapters in het stopcontact? 


Beste Bart, 

Ja, gisteren hebben we een nieuwe tv-ontvanger gekregen, na telefonisch contact.

Het is een bestaand en bekend probleem en blijkbaar met toeval dat het rond de overgang van Telfort naar KPN is ontstaan. 
Tot nu toe lijkt het beter te gaan met de nieuwe tv-ontvanger. Wel brand er nog steeds af en toe een rood lampje op de draadloze adapter in het stopcontact.
Vandaag een livestream gevolgd, dat ging gelukkig zonder haperen, heel fijn.

Ja, we hadden al van alles geprobeerd (Reset ed), maar hielp niet. De laatste dagen vooral ‘s morgens aan één stuk door haperend beeld gehad, ‘s avonds ging het dan wel goed. Vanmorgen geen last van gehad.
 

We kijken het de komende dagen aan hoe het verder gaat.

Bedankt voor je bericht.

Vr groet Tine

 


Fijn dat de nieuwe ontvanger beter werkt blij dat te lezen. Je geeft echter aan nog wel eens een rood lampje te krijgen. Je kan de tips voor problemen met de draadloze verbindingsset nog eens doorlopen. Hopelijk zorgt dat voor verbetering. 


Helaas zijn de klachten toch nog niet helemaal over. De tv gaf vanmorgen weer storing (deze keer code 8.8.8.8. op de tv ontvanger) en ging daarna uit zichzelf weer updaten.


En nu na de update? Heb je nog weer haperend beeld gehad? En wel de stappen voor problemen met de draadloze adapters doorgelopen?